2017-11-06 12:37:53
Φωτογραφία για Μακελειό σε εκκλησία: 26 νεκροί από πυρά άνδρα, στο Τέξας
Δύο άντρες από το Τέξας έγιναν τοπικοί ήρωες όταν κατάφεραν να σταματήσουν τον 26χρονο που εισέβαλε σε εκκλησία Βαπτιστών στο Σάδερλαντ Σπρινγκς και τραυμάτισε θανάσιμα 26 ανθρώπους.

Ο πρώτος ο Στίβεν Γουίλφορντ δεν βρισκόταν καν στην εκκλησία, αλλά αντιθέτως ενημερώθηκε από την κόρη του για το μακελειό και πήρε την καραμπίνα του, έσπευσε αμέσως στο σημείο και άρχισε να κυνηγάει τον μακελάρη, ενώ όπως υποστηρίζουν μάρτυρες τον πυροβόλησε με το όπλο του και κατάφερε να τον πετύχει σε σημείο του σώματός του που δεν κάλυπτε το αλεξίσφαιρο γιλέκο.

Την θαρραλέα πράξη του 55χρονου άντρα που φέρεται να είναι εξαιρετικός σκοπευτής επιβεβαίωσε και αρμόδιος αξιωματούχος.

Την προσπάθεια του 55χρονου ενίσχυσε και ένας άλλος κάτοικος της περιοχής, ο Τζόνι Λάνγκεντορφ, ο οποίος συνάντησε τον Γουίλφορντ ενώ βρισκόταν στο αυτοκίνητό του. «Οι δύο τους ανέβηκαν στο αγροτικό και κυνήγησαν τον άρρωστο μέχρι να τον φτάσουν οι αστυνομικοί», περιέγραψε η κοπέλα του Λάνγκεντορφ, Σάμερ Καντέλ στο Facebook.


Μιλώντας σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό ο Λάνγκεντορφ περιέγραψε τη σκηνή της καταδίωξης και εξήγησε ότι χρειάστηκε να τρέξει με 152 χιλιόμετρα προκειμένου να προφτάσει τον δράστη. Εκείνη τη στιγμή, μιλούσε παράλληλα με τους αστυνομικούς, ενώ ο Γουίλφορντ σημάδευε το όχημα του 26χρονου.

Τελικά, ο Κέλεϊ έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του σε μία κλειστή στροφή και αφού βγήκε εκτός δρόμου, παρέμεινε εκεί ακινητοποιημένος

Σύμφωνα με την περιγραφή του νεαρού, ο 26χρονος δεν κουνήθηκε αφού σταμάτησε και φέρεται να άφησε εκεί την τελευταία του πνοή. Μέχρι στιγμής πάντως δεν έχει γίνει γνωστό αν ο θάνατος του 26χρονου προήλθε από τον πυροβολισμό του 55χρονου ή αν ήταν αποτέλεσμα αυτοκτονίας
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ