2017-11-07 10:51:29
Φωτογραφία για Κούγιας: Αποκάλυψη βόμβα για τη σχέση Τσοχατζόπουλου-Βίκυς Σταμάτη
Ποια η αποκάλυψη του Κούγια για Τσοχατζόπουλο-Βίκυ Σταμάτη; Σε αποκαλύψεις προχώρησε ο Αλέξης Κούγιας μιλώντας σε εκπομπή για τη Βίκυ Σταμάτη.

Ο γνωστός ποινικολόγος ισχυρίστηκε ότι όταν ήταν δικηγόρος της Βίκυς Σταμάτη, του είχε ζητήσει να καταθέσει αίτηση διαζυγίου!

«Υπήρξα δικηγόρος της κα Σταμάτη. Παραιτήθηκα της υπερασπίσεώς της μετά την προσπάθεια που έκανε να αποδράσει.

Η όλη διαδικασία της αποδράσεως, το γεγονός ότι βρέθηκαν κατηγορούμενοι άνθρωποι που της είχαν δώσει μια ελευθερία σε εκδήλωση ανθρωπιάς, ήταν αυτοί που την φύλασσαν εκεί στο ψυχιατρείο, οι οποίοι έχασαν τη δουλειά τους, το γεγονός το πώς εμφανίστηκε μετά την απόδρασή της, με οδήγησαν στην απόφαση να αποχωρήσω από την υπεράσπισή της» είπε ο Αλέξης Κούγιας στην εκπομπή «Όλα Καλά».

«Στο παρελθόν μου είχε ζητήσει και εμένα, όταν ήμουν ο αποκλειστικός της δικηγόρος, να καταθέσουμε αίτηση διαζυγίου εις βάρος του κ. Τσοχατζόπουλου.

Και μάλιστα την συμβούλεψα μετ’ επιτάσεως ότι το χειρότερο που μπορεί να κάνει μια σύζυγος στον πατέρα τους παιδιού της είναι την ώρα που αυτός πέφτει, να του δώσει άλλη μία να πάει πιο κάτω. Είχαμε έντονες αντιπαραθέσεις γι’ αυτό το γεγονός», είπε μεταξύ άλλων ο Αλέξης Κούγιας.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ