2017-11-15 09:29:26
Φωτογραφία για Έκλεισε λόγω… βροχής η παλιά εθνική Πατρών – Αθηνών – Καταιγίδες ελέω… «Ευριδίκης» σήμερα στη Δυτική Ελλάδα – ΒΙΝΤΕΟ
Επιβεβαιώθηκαν οι μετεωρολογικές εκτιμήσεις των τελευταίων ημερών για την… επίσκεψη της «Ευριδίκης» στην Ελλάδα με έντονα καιρικά φαινόμενα.

Στην Δυτική Ελλάδα από τη Δευτέρα τα σημαντικότερα προβλήματα παρατηρήθηκαν στην Κέρκυρα στη διάρκεια της Τρίτης ενώ και η Τετάρτη ξεκίνησε με βροχερό καιρό στη Δυτική Ελλάδα.

Προβλήματα από τις καταιγίδες παρατηρούνται στην Πατρών – Αθηνών στο ύψος της νέας Περάμου κοντά στην Αττική όπου έχουν καταγραφεί πλημμύρες με αποτέλεσμα να κλείσει η παλιά εθνική οδός.

Η κυκλοφορία στην Παλιά Εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου έχει διακοπεί στο ύψος του 39ου χιλιομέτρου.

Στη Νέα Εθνική Οδό η κυκλοφορία σε όλο το μήκος του 32ου χιλιομέτρου γίνεται μόνο από τη μεσαία και δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας καθώς αριστερά υπάρχει νερό άνω των 70 εκατοστών στο ρεύμα προς Κόρινθο, ενώ από το 33ο ως το 34ο χιλιόμετρο η κίνηση διεξάγεται μόνο από την αριστερή λωρίδα καθώς έχουν πλημμυρίσει η δεξιά και η μεσαία λωρίδα.

Δείτε την ορμή του νερού και πώς παρύρονται τα οχήματα στη Νέα Πέραμο στο βίντεο του newsit από την εκπομπή «καλημέρα Ελλάδα».

 http://sinidisi.gr/
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ