2017-11-26 23:53:41
Φωτογραφία για Πως σχολιάζει στέλεχος των ΕΔ  στο kranosgr τη μη χορήγηση του κοινωνικού μερίσματος
Τη μη χορήγηση του κοινωνικού μερίσματος στον ίδιο, σχολιάζει με επιστολή του στο kranosgr στέλεχος των ΕΔ.

Σε μήνυμα του που δημοσιεύουμε αυτούσιο αναφέρει τα εξής:

Για μία ακόμη φορά το κράτος με το κοινωνικό του πρόσωπο γυρνάει την πλάτη στους στρατιωτικούς και αυτό με την ανοχή όλων! Με πάνω από 15 χρόνια υπηρεσίας, εκτός του τόπου συμφερόντων της οικογένειάς μου (κατοικούμε σε νησί στο ΝΑ Αιγαίο), με σύζυγο άνεργη, 1 παιδί και μηδενική περιουσία, βρίσκομαι μη δικαιούχος γιατί το εισόδημα υπερβαίνει τις 15.750 ευρώ. Με ένα μισθό συντηρείται ένα νοικοκυριό, συντηρείται ένα σπίτι που δεν είναι ιδιόκτητο, πληρώνονται οι μετακινήσεις προς τους συγγενείς μας και όλα αυτά για έναν τόπο που δεν επέλεξα να ζήσω.

Πολύ απλά δεν ζω, αλλά υπηρετώ! Αλλά, δικαιούχος ίσως είναι αυτός που κατοικεί στον τόπο συμφερόντων του, ίσως σε ιδιόκτητη κατοικία και με την οποιαδήποτε ανέξοδη βοήθεια των συγγενών;  Δικαιούχος, είναι επίσης και ο νεοεισελθής-μετανάστης κάτοικος Ελλάδας ; Δικαιούχος όμως δεν είμαι εγώ που άπλωνα το χέρι μου να τον ανεβάσω στην βάρκα, που του σκέπαζα το παιδί του και την γυναίκα του
. Δικαιούχος δεν είμαι εγώ που για να φτάσω γιορτές στους συγγενείς μου θα ταξιδεύω, προτιμώντας την οικονομικότερη λύση, για 15 ώρες τουλάχιστον. Δικαιούχος δεν είμαι εγώ που στην επόμενη πλημμύρα, στον επόμενο σεισμό, στην επόμενη φωτιά, θα με καλέσουν να βοηθήσω, να ψάξω, να ταΐσω, χωρίς να αποζημιωθώ. Δεν είμαι εγώ δικαιούχος γιατί δεν παρελαύνω περήφανος μέχρι το τελευταίο ακριτικό χωριό. Δεν είμαι εγώ δικαιούχος ίσως γιατί δεν μου κράτησαν ποτέ και τίποτα από τον μισθό μου. Δεν είμαι εγώ δικαιούχος γιατί αύριο που θα ξημερώσει, αν και αισθανόμενος αδικημένος, πάλι θα βρεθώ έτοιμος, στην εργασία μου.

Σας ευχαριστώ.
Λ.Θ
kranos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ