2017-12-01 09:15:51
Φωτογραφία για Διοικητές Νοσοκομείων: Το πρώτο «χειμωνιάτικο» crash test για την απόδοσή τους! Σύσκεψη στο υπ.Υγείας
Παρασκευή 1 Δεκέμβριος 2017

Γράφει: Δήμητρα Ευθυμιάδου 

Σύσκεψη με 150 Διοικητές και Υποδιοικητές Νοσοκομείων θα πραγματοποιήσει η ηγεσία του υπουργείου Υγείας.

Στο ισόγειο του υπουργείου Υγείας, 150 Διοικητές και Υποδιοικητές Νοσοκομείων θα περάσουν από τη «μέγγενη» της ηγεσίας του υπουργείου υγείας, η οποία θα ελέγξει την απόδοσή τους σε σχέση με του στόχους που είχαν τεθεί τον περασμένο Απρίλιο.

Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί σήμερα Παρασκευή και αναμένεται να κρατήσει μέχρι αργά το απόγευμα, καθώς θα μελετηθούν διεξοδικά όλα τα μεγάλα προβλήματα που υπάρχουν σήμερα στα νοσοκομεία.

Ο υπουργός Υγείας, όπως αναφέρουν έγκυρες πηγές του HealthReport.gr, έχει στα χέρια του ήδη τα έγγραφα που δείχνουν ποιος Διοικητής Νοσοκομείου έχει ολοκληρώσει όσα είχε αναλάβει να κάνει και ποιος όχι.

Εξάλλου η αξιολόγησή τους είχε ξεκινήσει τους τελευταίους μήνες με βάση τη στοχοθεσία που είχε τεθεί. Δείτε ΕΔΩ αναλυτικά: «Έτοιμα τα αποτελέσματα της αξιολόγησης των Διοικητών των Νοσοκομείων! Όλο το παρασκήνιο»


Οι παρεμβάσεις που θα εξετασθούν λεπτομερώς στη σημερινή σύσκεψη, θα αφορούν κυρίως στην καθημερινότητα των πολιτών και την ευκολία που έχουν στην εξυπηρέτησή τους όταν προσεγγίζουν ένα νοσοκομείο, σημειώνουν υψηλόβαθμες κυβερνητικές πηγές στο HealthReport.gr.

Για τα βασικά προβλήματα των νοσοκομείων που οφείλονται κυρίως στη δημοσιονομική στενότητα που υπάρχει στο ΕΣΥ, αναμένεται η ηγεσία του υπουργείου Υγείας να δείξει κάποια επιείκεια, αναφέρουν οι ίδιες πηγές του HealthReport.gr.

Άλλωστε ζητήματα όπως έλλειψη προσωπικού ή υλικών, δεν είναι πάντα στα χέρια των Διοικητών των Νοσοκομείων για να τα επιλύσουν, δεδομένου ότι υπάρχουν και περιορισμένοι προϋπολογισμοί.
medispin
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ