2017-12-22 12:00:20
Φωτογραφία για Τι είναι το marleying, η τάση στις σχέσεις που «χτυπάει» τα Χριστούγεννα;
Με την αντίστροφη μέτρηση για την έλευση του νέου έτους να έχει ήδη ξεκινήσει, όλοι μας λίγο πολύ κάνουμε την αυτοκριτική και την ανασκόπησή μας μέρες που είναι. Αναπολούμε όλα όσα ζήσαμε μέσα στον χρόνο, τους ανθρώπους που γνωρίσαμε και εκείνους που χάσαμε και θέλουμε ξανά πίσω στη ζωή μας για να μας δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία.

Και κάπου εδώ έρχεται το marleying, η τάση στις σχέσεις που «χτυπάει» τα Χριστούγεννα.

Marleying, λοιπόν, είναι η τάση πρώην συντρόφων να εμφανίζονται την περίοδο των Χριστουγέννων και να «ψάχνονται». Ο όρος δημιουργήθηκε χάρη στον Τζέικομπ Μάρλει, τον συνεργάτη-φάντασμα του Εμπενίζερ Σκρουτζ, που εμφανίζεται από το πουθενά την παραμονή των Χριστουγέννων, αφού είχε φύγει για χρόνια.

Έρευνα, που διεξήχθη, από την eHarmony, αναφέρει πως αρκετοί άνθρωποι γυρνούν στον τόπο καταγωγής τους ή αισθάνονται μοναξιά. Αυτά τους οδηγούν στο να κάνουν... comeback σε κάποιον που δεν έχουν ξεπεράσει, τελικά. Το 11% των singles στη Βρετανία αναφέρουν πως ξέρουν τι εστί Marleying, σύμφωνα με έρευνα που διεξήχθη σε 4.054 ενήλικες.


«Το τέλος του χρόνου είναι πάντα μια περίοδος προβληματισμού και αυτό οδηγεί αναπόφευκτα σε κάποιες σκέψεις για σχέσεις του παρελθόντος», δήλωσε στον Independent ο 31χρονος Τζόζεφ Φειργουέδερ. «Με τα κοινωνικά δίκτυα είναι πολύ εύκολο να υπάρξει περιέργεια και συχνά αυτή οδηγεί στην επαφή» προσθέτει.

«Αν και μερικοί αισθάνονται ευτυχισμένοι με την επανασύνδεση με έναν πρώην κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων, είναι σημαντικό να βεβαιωθούν πως και εκείνοι και ο άλλος είναι στο ίδιο μήκος κύματος, ώστε να μην υπάρξει μπέρδεμα… Τις περισσότερες φορές οι σχέσεις τελειώνουν για πολύ συγκεκριμένους λόγους, όπως η έλλειψη συμβατότητας. Αν αυτό σας ακούγεται γνωστό, αντί να επανεξετάσετε μια σχέση όπου μπορεί να υπάρξουν τα ίδια προβλήματα, καλύτερο είναι να ξοδέψετε χρόνο με την οικογένεια και τους φίλους σας», καταλήγει η Ρέιτσελ Λόιντ από το eHarmony.

 

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

https://trelogaidouri.blogspot.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ