2017-12-31 22:22:18
Φωτογραφία για Εμετική πληρωμένη ανάρτηση τοπικού site της Θεσσαλονίκης, ακυρώνει όλα τα ΜΜΕ της Ελλάδας για τον ξυλοδαρμό 24χρονου από μπράβο
Ο ξυλοδαρμός του 24χρονου τα ξημερώματα του Σαββάτου από μπράβο του Bedroom Club στην Θεσσαλονίκη που ήρθε ως καταγγελία στο  tromaktiko (δείτε την ανάρτηση ΕΔΩ), ήταν φυσικό να προκαλέσει το ενδιαφέρον έγκριτων δημοσιογράφων από όλα τα μεγάλα Πανελλαδικά ΜΜΕ της Ελλάδας, αφού ως γεγονός θα μπορούσε να εξελιχθεί σαν την υπόθεση του περασμένου καλοκαιριού με τον νεκρό Αμερικάνο τουρίστα από μπράβους μαγαζιών της περιοχής του Λαγανά στη Ζάκυνθο.

Με μια εμετική πληρωμένη ανάρτηση, το τοπικό site "thestival" που όσα χρόνια λειτουργεί, μας στέλνει και αναπαράγουμε άρθρα του, προσπαθεί να διαστρεβλώσει την πραγματικότητα, γράφοντας ψεύδη, που αμφιβάλλουμε αν τα πίστεψε και αυτός που τα υπογράφει.

Πρόκειται ξεκάθαρα, για πληρωμένο άρθρο "πανικού", αφού ο ντόρος που έγινε από αυτό το γεγονός προκάλεσε τα αρνητικά σχόλια χιλιάδων πολιτών της Θεσσαλονίκης, αλλά και της υπόλοιπης Ελλάδας.


Τι γράφει λοιπόν αυτό το άρθρο; Διαβάστε το:

"Όλη η αλήθεια για το "λυσσαλέο ξυλοδαρμό 24χρονου" σε club της Θεσσαλονίκης

Κατά τη χθεσινή ημέρα κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο είδηση που αφορούσε τον ξυλοδαρμό 24χρονου νεαρού από «φουσκωτό» σε χώρο διασκέδασης, στη Θεσσαλονίκη. Το thestival.gr ερεύνησε την υπόθεση προκειμένου να διαπιστωθεί αν υφίσταται.

Σύμφωνα με πληροφορίες που συνελέγησαν στο πλαίσιο του ρεπορτάζ το περιστατικό που δημοσιεύτηκε δεν είναι αληθές. Πρόκειται για επεισόδιο μεταξύ δύο θαμώνων του Bedroom Club που εκτυλίχθηκε στις τουαλέτες. Οι υπεύθυνοι του καταστήματος διέκοψαν αμέσως την συμπλοκή των δύο ατόμων και φυγάδευσαν τον έναν εκ των δύο προστατεύοντας τον από τη μανία του άλλου νεαρού. Αυτό προκύπτει και από την κάμερα ασφαλείας του καταστήματος.

Η ανακοίνωση του Bedroom Club

Μετά το σάλο που προκλήθηκε από το αναληθές δημοσίευμα η διεύθυνση του καταστήματος εξέδωσε σχετική ανακοίνωση. Η ανακοίνωση αναφέρει: «Σχετικά με το συμβάν που αναπαράγεται από διάφορα μέσα ενημέρωσης και φέρεται να έλαβε χώρα εντός του καταστήματος μας τα ξημερώματα του Σαββάτου 30 Δεκεμβρίου διευκρινίζουμε ότι πρόκειται για διαπληκτισμό μεταξύ πελατών του καταστήματος και ότι κανένα στέλεχος ή υπάλληλος του Bedroom Club δεν είχε οποιαδήποτε συμμετοχή. Η έκταση που δόθηκε στο συμβάν δεν ανταποκρίνεται επ’ ουδενί στην πραγματικότητα και για τον λόγο αυτό επιφυλασσόμαστε να ασκήσουμε όλα τα δικαιώματα μας προς προάσπιση της φήμης της επιχείρησής μας»."

Ο ρεπόρτερ λοιπόν, μας λέει ότι είδε τις κάμερες ασφαλείας του καταστήματος και δεν διαπίστωσε τίποτα. Ωστόσο, όλοι οι διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι του αστυνομικού ρεπορτάζ που έχουμε φάει με το κουτάλι δολοφονίες, κρίσεις, καταστροφές, δολοφονικές επιθέσεις και σκληρά ρεπορτάζ, πήραμε λάθος πληροφορίες και δεν μάθαμε ποτέ τι ακριβώς έγινε. Το προσπερνάμε λοιπόν, αφού ο έγκριτος συνάδελφος είδε, ότι δεν είδαμε εμείς. Δηλαδή, τις κάμερες του μαγαζιού.

Και έρχομαι να ρωτήσω εγώ τώρα, ο "ψάρακλας" ρεπόρτερ που έκανα το πρώτο μου άρθρο πριν 20 χρόνια. Γιατί το επίμαχο βίντεο δεν το έβγαλε ο έγκριτος δημοσιογράφος, για να μπορέσουμε να πεισθούμε για του λόγου το αληθές; Μήπως είναι προανακριτικό υλικό;

Να απαντήσω εγώ στο ερώτημά μου. Η Αστυνομία, είμαι σχεδόν βέβαιος ότι έχει ζητήσει τον σκληρό δίσκο με το υλικό που κατέγραψαν οι κάμερες του μαγαζιού. Αλλά, ως δια μαγείας, το υλικό έχει σβηστεί ή ο δίσκος διαπιστώθηκε... καμένος! Ή μήπως όχι;

Ο μπράβος βαφτίστηκε "θαμώνας", αλλά οι πάντες στη Θεσσαλονίκη τον έχουν δει να κάνει τον σκληρό στην πόρτα του μαγαζιού. Τον σκληρό λοιπόν τον κάνει ως θαμώνας. Επειδή είναι... επιλεκτικός. 

Από την εμπειρία μου, θα τονίσω το εξής. Ο πιτσιρικάς αντέδρασε στον ανδρισμό του φουσκωτού από την "τέστο" και ποιος ξέρει τι άλλα κοκτέιλ είχε πάρει (Μ1, slag, κτλ.) και η αντίδραση ήταν ξύλο μέχρι θανάτου. Ευτυχώς όμως, οι υπεύθυνοι του καταστήματος, που ήξεραν τον σκληροτράχηλο δήθεν "θαμώνα" που έκανε αναίτια επίθεση στον 24χρονο, τον φώναζαν με το μικρό του όνομα, ήξεραν επίσης ότι κάνει και "κουμάντο" στο μαγαζί. Αυτά είπαν οι ίδιοι. Δεν τα λέω εγώ. Εξηγούμαι. Για να μην παρεξηγούμαι.

Τονίζω ωστόσο ότι, δεν γνωρίζω το εν λόγω μαγαζί, αλλά ξέρω ποιος το έχει. Δεν ξέρω τον 24χρονο, αλλά ξέρω τι έπαθε. Αυτό το παραμύθι με τους σαλταρισμένους και έτοιμους για πόλεμο φουσκωτούς στα μαγαζιά της νύχτας, πρέπει επιτέλους να τελειώσει γιατί θα θρηνήσουμε άδικα θύματα. 

Ας δούμε τι ανάρτησε το εν λόγω μαγαζί πριν λίγο στη σελίδα του στο facebook, αλλά και τα σχόλια όσων γνωρίζουν πράγματα και καταστάσεις:
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ