2018-01-26 04:00:56
Φωτογραφία για Η Pamela Anderson και πάλι στον Τζούλιαν Ασάνζ
Εδώ και πεντέμισι χρόνια, ο Τζούλιαν Ασάνζ ζει στην πρεσβεία του Εκουαδόρ, στο Λονδίνο, δεν μπορεί να ξεμυτίσει γιατί θα συλληφθεί και θα απελαθεί στη Σουηδία όπου αντιμετωπίζει κατηγορία για βιασμό. 

Την περασμένη Δευτέρα, οι φωτογράφοι, που είναι μόνιμα εγκατεστημένοι έξω από την πρεσβεία, συνέλαβαν με τον φακό τους μια κυρία να καταφθάνει για επίσκεψη: την Pamela Anderson.

Μια μέρα αργότερα, η σταρ του Χόλιγουντ, στο πρόγραμμα της Victoria Derbyshire στο BBC, μίλησε για την επίσκεψη που έκανε στον Ασάνζ.

«Προτιμώ να είμαι φίλη του Τζούλιαν, παρά του οποιουδήποτε άλλου» είπε η Pamela. «Πιστεύω ότι είναι τόσο γεμάτος με πληροφορίες, έχει μια απίστευτη ματιά (στα πράγματα) και είναι μια ευφυΐα και προσπαθεί να βοηθήσει την ανθρωπότητα και νομίζω ότι ο τελικός στόχος είναι να σταματήσουμε αυτούς τους άχρηστους πολέμους» είπε.

Διαβάζουμε στη The Sydney Morning Herald ότι η Pamela Anderson, αναφερόμενη στην επίσκεψη, αφηγήθηκε ότι «μιλάμε για τα πάντα, πάντα βεβαιώνομαι ότι είναι εντάξει, βεβαιώνομαι ότι ασκείται, και σιγουρεύομαι ότι τρώει καλά».
grxpress
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ