2018-01-31 06:19:59
Φωτογραφία για Εβγαλαν και Αφίσα.... Τα ΟΡΦΑΝΑ του ΣΟΡΟΣ ανακοίνωσαν ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΝΤΙΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ στα προπυλαια ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟΥ...!!!
ΕΠΕΙΔΗ Η ΑΘΗΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ... ΕΠΕΙΔΗ Η ΣΤΑΔΙΟΥ ΚΑΙ Η ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΑΞΟΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ... ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΘΥΜΑΤΑ Το άρθρο συνεχίζεται μετά τη διαφήμιση:

ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΝΤΙΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ, ΝΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΞΟΝΕΣ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ, ΑΛΛΙΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ ΜΕ ΑΥΤΟΦΩΡΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ... ΟΠΟΙΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Ο πρόεδρος της Νέας Δεξιάς κ. Φαήλος Κρανιδιώτης με αφορμή την ανακοίνωση για αντισυγκέντρωση στα Προπύλαια :

«Η κυβέρνηση έχει την υποχρέωση να απαγορεύσει την εξαγγελθείσα για την Κυριακή αντσυγκέντρωση ομάδων μηδενιστών κακοποιών και η Αστυνομία έχει καθήκον να προστατεύσει το συνταγματικό δικαίωμα της ειρηνικής συνάθροισης των πολιτών για την Μακεδονία. Άλλως ο Πρωθυπουργός φέρει πλήρη και ακέραια την ευθύνη για τυχόν δράση του παρακράτους».

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΦΙΣΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ...
eglimatikotita
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ