2018-02-07 06:10:14
Φωτογραφία για Νοίκιασαν δυο σπίτια στη Μυτιλήνη για να κρύβουν χασίς
Το σχέδιο «εμπνεύστηκαν» τρεις Έλληνες Δυο διαμερίσματα σε διαφορετικές περιοχές από τα δικά τους είχαν νοικιάσει στη Μυτιλήνη τρεις Έλληνες, για να κρύβουν τις ποσότητες

ναρκωτικών που διακινούσαν στο νησί. Όμως, οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών τις εντόπισαν και ο σκύλος ανιχνευτής ξετρύπωσε τις κρυμμένες ουσίες.

Συνολικά, κατασχέθηκαν τρεις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 376 γραμμαρίων, δύο τμήματα χαρτιού εμποτισμένα με ναρκωτική ουσία, μια ηλεκτρονική ζυγαριά, ένας μεταλλικός τρίφτης, 19 κενές νάιλον συσκευασίες και 50 πακέτα τσιγαρόχαρτα.

Οι δράστες ηλικίας 26, 31 και 44 χρόνων συνελήφθησαν και πάνω τους, καθώς και στο αυτοκίνητο του 31χρονου, βρέθηκαν άλλες δύο συσκευασίες με μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης και μια ηλεκτρονική ζυγαριά. Και οι τρεις οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μυτιλήνης που τους απήγγειλε κατηγορίες για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος.

*** Κατά την διάρκεια έρευνας που έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Αργοστολίου στην κατοικία ενός 42χρονου στην Κεφαλονιά, ανακάλυψαν μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 151 γραμμαρίων και του πέρασαν χειροπέδες. Το χασίς κατασχέθηκε και ο 42χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κεφαλληνίας κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ