2018-02-07 12:40:13
Φωτογραφία για Όλο το παρασκήνιο πίσω από το κόψιμο του Rodeo - Τα χρέη και οι οφειλές!
Θα μπορούσε να πει κανείς ότι η απόφαση ήταν «ξαφνική» Γνωρίζοντας όμως τα όσα έχουν συμβεί εδώ και καιρό στη μεταξύ τους σχέση τότε ήταν αναμενόμενο το «διαζύγιο» και καθόλου... βελούδινο όπως θέλουν να το παρουσιάσουν κάποιοι...!

Η απόφαση πάντως είναι οριστική και το «Rodeo» ρίχνει τίτλους τέλους… από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Γρηγόρη Μελά στο newsit.gr, η απόφαση αυτή ανακοινώθηκε επίσημα στην εταιρεία παραγωγής, με την οποία τον τελευταίο καιρό η διοίκηση του σταθμού δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις!

Ο λόγος; Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου ο ΣΚΑΪ της οφείλει χρήματα από πέρυσι και μάλιστα πριν από το ξεκίνημα της φετινής σεζόν είχαν πλήρη διαβεβαίωση από τη διοίκηση ότι θα καλυφθούν οι οικονομικές υποχρεώσεις.

Ο καιρός όμως περνούσε… η διοίκηση του σταθμού άλλαξε κατά πολύ αφού από τον ΣΚΑΪ αποχώρησε η Άλκηστις Μαραγκουδάκη και αντί να δοθούν οι οφειλές ο σταθμός «έκοψε» ώρες από το μοντάζ της εκπομπής, κάνοντάς την μάλιστα και εσωτερική παραγωγή!


Βέβαια ο παραγωγός προσελήφθη από τον ΣΚΑΪ αλλά όταν διεκδίκησε τις προηγούμενες οφειλές με εξώδικο τότε απολύθηκε!  Επίσης οι επεμβάσεις που θέλησε να κάνει η διοίκηση στη θεματολογία της εκπομπής φαίνεται πως ήταν ένας ακόμα λόγος που μεγάλωσε το «χάσμα» μεταξύ τους με αποτέλεσμα ο ΣΚΑΪ να πάρει την απόφαση να «κόψει» οριστικά την εκπομπή.

Σε επικοινωνία που είχε ο Γρηγόρης Μελάς με τον Βαγγέλη Περρή, του επιβεβαίωσε την είδηση λέγοντάς του ότι «πράγματι μας ανακοινώθηκε ότι το RODEO  κόβεται, αλλά προς το παρόν θέλουμε να δούμε τι θα κάνουμε οπότε δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω…»! 

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ