2018-02-07 22:21:24
Φωτογραφία για Σύγκρουση στο Πεντάγωνο: Νέο ντέρμπι Χριστοδούλου - Τσούνη
"Σύγκρουση" κορυφής στο Πεντάγωνο: Αρχηγός ΓΕΑ εναντίον Αρχηγού ΓΕΝ. Για την ακρίβεια ακόμη ένα..."ντέρμπι", το δεύτερο σε διάστημα 72 ωρών, μεταξύ του αντιτπέραρχου Χρήστου Χριστοδούλου και του αντιναυάρχου Νικολάου Τσούνη. 

Η Πολεμική Αεροπορία "κοντράρει" το Πολεμικό Ναυτικό και πιο συγκεκριμένα ένας Αεκτζής έναν Ολυμπιακό. Αμφότεροι τόσο ο αρχηγός της Πολεμικής μας Αεροπορίας, όσο και ο αρχηγός του Πολεμικού Ναυτικού, το βράδυ στις 19.30 θα υποστηρίξουν τις αγαπημένες ομάδες τους οι οποίες θα ριχτούν στη μάχη του Κυπέλλου Ελλάδος, αναμέτρηση η οποία θα διεξαχθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο. 

Ο αρχηγός ΓΕΑ, "φιλοξενεί" στην έδρα του τον καλό του φίλο και συνεργάτη τον αρχηγό ΓΕΝ, για 19η φορά και με σαφώς, ανεβασμένη..."ψυχολογία μετά το επικό διπλό της περασμένης Κυριακής, στο στάδιο "Γεώργιος Καραϊσκάκης". Η παράδοση βέβαια είναι αρκετά καλή για τους Ολυμπιακό δίνοντας ελπίδες στον Αντιναύαρχο, Νικόλαο Τσούνη ότι θα αποφύγει την "καζούρα" από τον Αντιπτέραρχο Χρήστο Χριστουδούλου. 

Η καζούρα πάντως είναι μοιρασμένη στο θεσμό του Κυπέλλου για τους δυο αρχηγούς αφού στις προηγούμενες 18 αναμετρήσεις, εξαιρουμένων των τελικών, υπάρχει απόλυτη ισορροπία καθώς κάθε ομάδα έχει από 8 νίκες ενώ έχουν σημειωθεί και 2 ισοπαλίες. 

ΠΗΓΗ: http://www.onalert.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ