2018-02-07 22:37:18
Φωτογραφία για 6 βασικές γνώσεις που χρειάζεται ένας άντρας πριν κλείσει τα 21
Πιάνοντας το νήμα της σκέψης μας από τον υπότιτλο, αυτό που θέλουμε να σου πούμε είναι ότι ένα κάρο παροιμίες του σοφού λαού, οι οποίες δείχνουν συλλογική σοφία, είναι καλές όταν δε συμβαίνουν σε εσένα.

Δηλαδή το «στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα» και το «πρέπει να πάθεις για να μάθεις» είναι μια χαρά, αρκεί να ισχύουν για τους άλλους! Για να μην πιαστείς λοιπόν αδιάβαστος φίλε 20χρονε, άκου τη συσσωρευμένη εμπειρία των 30χρονων συντακτών του Askmen.

Για εκείνα τα πράγματα που καλό είναι να ξέρεις να κάνεις πριν σβήσεις 21 κεράκια στα γενέθλια σου. Για τις βασικές γνώσεις που θα σε βοηθήσουν στη σχέση σου με το άλλο φύλο αλλά και με τους κολλητούς σου.

Το χρήμα (μάλλον) είναι το παν

Ας μην κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας. Τους πλούσιους πολλοί εμίσησαν, τα λεφτά κανείς. Και φυσικά δε σου λέμε πως πρέπει απαραίτητα να βγάλεις πολλά λεφτά. Απλά να μάθεις να διαχειρίζεσαι αυτά που έχεις. Για να μην πέσεις στη γνωστή παγίδα: «Μαμά, στείλε λεφτά».


Να ξέρεις πόσο ποτό αντέχεις

Οι Ρωμαίοι έλεγαν πως «η αλήθεια βρίσκεται στο κρασί». ΟΚ, απλά δεν χρειάζεται να το παίρνεις κατά γράμμα αυτό, και κάθε φορά που βγαίνεις να ψάχνεσαι να γίνεις αληθινός και ειλικρινής. Και να καταντάς να γίνεσαι ρεζίλι. Μάθε τα όρια σου, παίξε με αυτά αλλά μην τα ξεπερνάς. Τουλάχιστον όχι κάθε φορά.

Η γλώσσα του σώματος

Για να συνεχίσουμε με τις παροιμιώδεις φράσεις, σκέψου το «άλλα λεν τα μάτια σου». Ανεξάρτητα από τι σου λέει μια γυναίκα, αν μάθεις να διαβάζεις τη γλώσσα του σώματος (και του βλέμματος) θα μπορείς να ξέρεις που έχεις ελεύθερο να προχωρήσεις και που ετοιμάζεσαι να φας πόρτα.

Το προφυλακτικό είναι φίλος σου

Στον πόλεμο δεν πας χωρίς τουφέκι. Ούτε στα one night stands -κι όχι μόνο- χωρίς προφυλακτικό. Μάθε να το φοράς για το Θεό! Μην το βλέπεις σαν εχθρό. Αν δεν ξέρεις να το χρησιμοποιείς θα χάσεις ευκαιρίες. Και δεν το θες. Στην τελική, προπονήσου και μόνος σου ώστε να είσαι έτοιμος να το φορέσεις στην κρίσιμη στιγμή!

Η φασίνα κάνει τον άντρα

Σε αντίθεση με αυτό που πίστευαν οι παλιοί για το «γιαπί, το πηλοφόρι, το μυστρί», στον σύγχρονο κόσμο οφείλεις να είσαι ανεξάρτητος. Διότι ανεξάρτητος θα πει ελεύθερος. Και για να το κάνεις αυτό δεν πρέπει να εξαρτιέσαι από κανέναν -ούτε από τη μαμά, ούτε από το κορίτσι. Μάθε να πλένεις, να μαγειρεύεις και να σιδερώνεις επιτέλους!

Οι βασικές αντρικές δουλειές

Μην περιμένεις να σου σκάσει το λάστιχο για να μάθεις να το αλλάζεις. Γιατί θα βρεθείς με εκείνη σε κάποια ερημιά, και αντί να γίνεις ήρωας αλλάζοντας το λάστιχο, θα γίνεις ρεζίλι καθώς θα καλείς την οδική βοήθεια. Επίσης καλό είναι να μπορείς να καρφώσεις μια πρόκα, έτσι δεν είναι;

Ελπίζουμε ότι σε βάλαμε στο κλίμα. Δε μένει παρά να αρχίσεις εντατικά για να μη βρεθείς απροετοίμαστος.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ