2018-02-08 03:54:33
Φωτογραφία για Νέοι κωδικοί στις ονομασίες των Mercedes-Benz
Στο περιθώριο της επίσημης παρουσίασης της νέας Mercedes A-Class, η γερμανική φίρμα ανακοίνωσε ότι έχουν καταχωρηθεί στο γραφείο ευρεσιτεχνιών του Καναδά, νέοι κωδικοί μοντέλων, τα οποία αναμένεται να λανσαριστούν στο άμεσο μέλλον.Καταρχήν, εκτός από τους κωδικούς AMG 43 και AMG 63, πλέον στο παιχνίδι μπαίνει και το AMG 53. Την παραπάνω πληροφορία αποκάλυψε το «αφεντικό» της AMG, ενώ ο ίδιος ανέφερε ότι στη γκάμα της νέας A-Class θα υπάρχει και μία όχι τόσο hardcore έκδοση, η A 35. Αλλά αυτό που

έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τον κατασκευαστή είναι οι εκδόσεις Α 53 και CLA 53, που θα αποτελέσουν τις ισχυρότερες εκδόσεις της γκάμας της νέας A-Class και της μελλοντικής CLA , που αντικατοπτρίζουν την αύξηση της ισχύος του κινητήρα.

Κοιτάζοντας περαιτέρω, βρίσκουμε τους κωδικούς SLC 40, SLC 50 και GLE 50, που όπως ανακοινώνει η Mercedes δεν αποτελούν νέα μοντέλα της γκάμας AMG, αλλά είναι ο μόνος τρόπος για να αποκωδικοποιήσει τον συνδυασμό κινητήρα με το στυλ αμαξώματος. Το πιθανότερο είναι η SLC 40 να εφοδιάζεται με τον twin-turbo V-6 κινητήρα των 3,0 λίτρων, που φορά η E 400. Όσο για τη GLE 50, ακόμα δεν υπάρχουν επίσημα στοιχεία.

 Τέλος, έχουμε τα ονόματα G73 και S73, τα οποία βασικά επιβεβαιώνουν τις φήμες για έναν plug-in υβριδικό κινητήρα της AMG, ο οποίος θα αποτελέσει το αντίπαλο δέος της Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid και ενδεχομένως του νέου Audi RS7 e-tron.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ