2018-02-09 12:09:15
Φωτογραφία για Δύο επισκέψεις με... ενδιαφέρον του Α/ΓΕΣ σε ΑΣΔΥΣ και ΑΣΔΕΝ (ΦΩΤΟ)
Δύο εξαιρετικά... ενδιαφέρουσες επισκέψεις σε μείζονες σχηματισμούς του Στρατού Ξηράς, που αμφότεροι εδρεύουν στην Αθήνα, πραγματοποίησε αυτή την εβδομάδα ο Αρχηγός Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής.

Αυτό γιατί είναι βέβαιο ότι οι σχηματισμοί αυτοί θα υποστούν σχετικές «τροποποιήσεις» (επί τα βελτίω πάντα, όπως συμβαίνει επίσης πάντα στις Ένοπλες Δυνάμεις) στο πλαίσιο της αναδιοργανώσεως των Ενόπλων Δυνάμεων, το μεγαλύτερο μέρος της οποίας θα το δεχτεί ο Στρατός Ξηράς, που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, έστω και με αργούς ρυθμούς.

Πιο συγκεκριμένα ο Αρχηγός ΓΕΣ επισκέφθηκε το Στρατηγείο της «Ανωτάτης Στρατιωτικής Διοικήσεως Υποστηρίξεως Στρατού» (ΑΣΔΥΣ), όπου τον υποδέχτηκε ο διοικητής της Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Βασιλειάδης (τεθωρακισμένος και αυτός), όπου παρέστη στη σύσκεψη για τον απολογισμό έργου έτους 2017 και για τον προγραμματισμό έτους 2018.


Την επόμενη ημέρα ο Αρχηγός επισκέφτηκε το Στρατηγείο της «Ανωτάτης Στρατιωτικής Διοικήσεως Εσωτερικού και Νήσων» (ΑΣΔΕΝ), όπου τον υποδέχτηκε ο διοικητής της Αντιστράτηγος Νικόλαος Μανωλάκος («πεζός» και καταδρομέας αυτός), όπου παρέστη στη σύσκεψη που διενεργήθηκε εκεί παρουσία των διοικητών όλων των υπό διοίκηση σχηματισμών στα νησιά, επίσης για τον απολογισμό έργου έτους 2017 και για τον προγραμματισμό έτους 2018.

Πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι κάποια έστω στοιχεία του απολογισμού αυτού δεν δημοσιοποιήθηκαν από το ΓΕΣ, που αρκέστηκε σε τυπικά δελτία τύπου των 35 λέξεων έκαστο, όπου το μόνο που αλλάζει είναι η ημερομηνία και το όνομα του σχηματισμού. Κρίμα.

(parapolitika.gr - Λεωνίδας Σ. Μπλαβέρης)

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Παρουσία Α/ΓΕΣ σε σύσκεψη στην ΑΣΔΕΝ (ΦΩΤΟ)
staratalogia
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ