2018-02-18 21:01:00
Φωτογραφία για Κόλπα για να κρύψετε τα σημάδια του έρωτα!
Τα μικροατυχήματα και οι ατέλειες στην επιδερμίδα μας λίγο πριν ή λίγο μετά από ένα ερωτικό ραντεβού; Τι κάνουμε; Ακολουθούμε μερικές μικρές, αλλά επιδέξιες κινήσεις που απλούστατα κάνουν τη διαφορά!

Τι είναι αυτό; Πιπιλιά;

ΟΚ! Το νέο μας αμόρε μπορεί να μην είναι βαμπίρ, αλλά είναι τόσο σέξι που μετά το τελευταίο μας ραντεβού, τα φιλιά του άφησαν ανεξίτηλο σημάδι σε εμφανέστατο σημείο στον λαιμό μας!

Η λύση: Με το καπάκι από το κραγιόν μας κάνουμε μασάζ στο εν λόγω σημείο, από τη στιγμή που θα το αντιληφθούμε, για 20 δευτερόλεπτα και κάθε 15 λεπτά. Με αυτήν την κίνηση βοηθάμε να διαλυθεί το αιμάτωμα και έτσι τα σημάδια του έρωτα εξαφανίζονται πολύ γρηγορότερα.

Για να εξαφανίσουμε κάθε ίχνος, χρησιμοποιούμε στη συνέχεια κάποιο καλυπτικό κονσίλερ. Μια κίτρινη ή πράσινη απόχρωση μετριάζει σημαντικά το κοκκίνισμα, ενώ ένα πέρασμα με λίγη πούδρα κόμπακτ ισορροπεί ακόμα καλύτερα την εικόνα.


Έγκαυμα εξαιτίας της τριβής

Μπορεί να πηγαίνει τέλεια στον αγαπημένο μας η γενειάδα, αλλά τι γίνεται όταν μετά από έντονη τριβή, η επιδερμίδα του προσώπου μας παρουσιάσει σημάδια εγκαύματος;

Η λύση: Φτιάχνουμε ένα φλιτζάνι πράσινο τσάι και μόλις έρθει σε χλιαρή θερμοκρασία, κάνουμε κομπρέσες με βαμβάκι. Εναλλακτικά, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε aloe vera. Και τα δύο αυτά συστατικά έχουν αντιβακτηριακές και καταπραϋντικές ιδιότητες, στοιχεία που χρειάζεται άμεσα το δέρμα μας. Αργότερα, μπορούμε να πλύνουμε το πρόσωπό μας με ένα πολύ απαλό και ενυδατικό καθαριστικό προϊόν, κρατώντας μακριά κάθε είδους απολέπιση.

Το δέρμα μας χρειάζεται όσο το δυνατόν περισσότερη υγρασία αυτήν τη στιγμή. Για τον λόγο αυτό, χρησιμοποιούμε ότ,ι πιο ενυδατικό έχουμε, από έλαιο ως ορό. Για να επισπεύσουμε την επούλωση μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε μια κρέμα με 1% υδροκορτιζόνη 2 φορές την ημέρα, για 2 ημέρες. Και για να μην ξαναπάθουμε το ίδιο, πριν συναντηθούμε με τον αγαπημένο μας γενειοφόρο, καλό είναι να απλώνουμε ένα παχύτερο στρώμα ενυδατικής κρέμας, ώστε να προστατεύεται καλύτερα το ευαίσθητο δέρμα μας.

Κοκκινίλες από τρίχες που γυρνούν προς τα μέσα!

Η προετοιμασία για το επίμαχο ερωτικό ραντεβού μας φθάνει στο ζενίθ, όταν παρατηρούμε πως στη γραμμή του μπικίνι έχουν εμφανιστεί αντιαισθητικές κοκκινίλες από μερικές τρίχες που γυρνούν προς τα μέσα Η λύση: Μια καλή προετοιμασία είναι το ήμισυ του παντός, οπότε είναι σκόπιμο πριν από τις κλασικές μεθόδους αποτρίχωσης (ξυραφάκι, κερί), να κάνουμε αρχικά στην περιοχή ελαφριά απολέπιση. Αμέσως μετά, μια ειδική κρέμα ενυδάτωσης για μετά την αποτρίχωση είναι ιδανική.

Ως πρώτο βήμα είναι καλό να τοποθετήσουμε στην περιοχή μια ζεστή κομπρέσα, για περίπου 3-4 λεπτά. Έτσι, οι τρίχες θα έρθουν προς την επιφάνεια του δέρματος και γενικότερα, η επιδερμίδα μας θα γίνει πιο μαλακή. Κατόπιν, σκουπίζουμε απαλά και με ένα βαμβάκι περνάμε τη λοσιόν προσώπου, η οποία θα ήταν προτιμότερο να περιέχει σαλικυλικό οξύ. Με ένα τσιμπιδάκι φρυδιών που θα έχουμε αποστειρώσει, μπορούμε τώρα να τραβήξουμε τις συγκεκριμένες τρίχες, φροντίζοντας, όμως, να μην τραυματίσουμε το δέρμα μας – στοιχείο που θα κάνει τα πράγματα ακόμα χειρότερα για εμάς. Τέλος, καμουφλάρουμε τα σημεία με λίγο πράσινο κονσίλερ και πούδρα!

Από την Άντζελα Μολφέτα

 

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

https://trelogaidouri.blogspot.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ