2018-02-22 21:36:22
Φωτογραφία για Απάντηση προς τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Λυμπεράτο, για το ποιος γράφει ανακρίβειες ή για το ποιος άλλα διάβασε και άλλα κατάλαβε.
Σε πρόσφατη ανάρτηση μας, αναφέραμε το ύψος των 554 απ' ευθείας αναθέσεων συνολικής αξίας 3.813.800,51 € της Δημοτικής Αρχής μέχρι τώρα, με την επισήμανση ότι: Δεν καταγράψαμε πάρα πολλές απ' ευθείας αναθέσεις μικροποσών κάτω από 1000 €, που αφορούν κυρίως προμήθειεςκρεοπωλείου, αρτοποιείου, αναλώσιμων, προμηθειών και μικροεργασιών για Παιδικούς Σταθμούς και ΚΔΑΠ, πολιτιστικές εκδηλώσεις κ.α., λίγες από τις απ' ευθείας αναθέσεις πιθανόν να έχουν ανακληθεί ή να έχει γίνει και αντιλογισμόςτους, δηλαδή να μην έχουν εκτελεστεί τελικά και με την παρατήρηση ότι δεν ξέρουμε πόσες από αυτές έχουν ενταλματοποιηθεί και πόσες όχι, γιατί είναι πολύ δύσκολο να το παρακολουθήσουμε.. Δηλαδή για να το κάνουμε λιανά, τα παλιά πενηνταράκια, εμείς μιλήσαμε για ύψος απ' ευθείας αναθέσεων και όχι για πληρωμή. Επίσης μιλήσαμε για διάθεση πιστώσεων για δικαστικές υποθέσεις και όχι για πληρωμή και επειδή μιλάμε πάντα με στοιχεία και τα γραπτά έχουν μία κακή ιδιότητα να μένουν, σας παραπέμπουμε στην σχετική μας ανάρτηση (δείτε εδώ).


Άρα προσέξαμε πολύ καλά τι γράψαμε, το ποσό είναι ακριβώς τόσο μέχρι σεντς, γιατί δόξα το Θεό υπάρχει και το excel που κατέχει να αθροίζει καλά, και όλα τα ποσά συνοδεύονται από τα επίσημα έγγραφα που υπογράφονται από τον Δήμο Ξηρομέρου.

Τρία εκατομμύρια, οκτακόσια δέκα τρεις χιλιάδες, οκτακόσια ευρώ και πενήντα ένα λεπτά (3.813.800,51 €) είναι η ετυμηγορία του excel, με βούλες και υπογραφές του Δήμου Ξηρομέρου.

Όλα αυτά τα λέμε γιατί στη συζήτηση του Προϋπολογισμού που έγινε στις 16.2.2018, ο κ. Σπύρος Λυμπεράτος αναφερόμενος σαφώς σε εμάς, είπε ότι γράφουμε ανακρίβειες και παραπλανούμε (ακούστε το ηχητικό εδώ).

Και εμείς ρωτάμε ευθέως το κ. Λυμπεράτο. Μπορείτε να μας υποδείξετε που εμείς γράψαμε για πληρωμή των απ' ευθείας αναθέσεων και των δικαστικών αποφάσεων, που εσείς εντελώς λανθασμένα είπατε και στηρίξατε εκεί πάνω την επίθεση σας; Η απάντηση είναι πανεύκολη. ΠΟΥΘΕΝΑ!!! ΠΟΥ - ΘΕ - ΝΑ!!!

Το αντίθετο μάλιστα γράφουμε, λέμε ότι κάποιες πιθανόν δεν έχουν εκτελεστεί και δεν ξέρουμε πόσες έχουν ενταλματοποιηθεί γιατί δεν μπορούμε να το παρακολουθήσουμε. Για τα δικαστικά μιλάμε για διάθεση πιστώσεων και όχι για εντάλματα πληρωμής.

Άρα συμπερασματικά και με στοιχεία σας αποδεικνύουμε ότι ανακρίβειες μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο είπε ο κ. Λυμπεράτος, έτσι καθαρά και ξάστερα, αφού ξεκίνησε από λάθος βάση, αναφέροντας ότι γράφτηκε κάτι στο Blog, που ΠΟΤΕ δεν γράφτηκε και αν τα λέμε λάθος, αναμένουμε να μας υποδείξει που είναι γραμμένα αυτά που είπε στο Δημοτικό Συμβούλιο και με σεβασμό αναμένουμε αν επιθυμεί να φιλοξενήσουμε την απάντηση του.
mytikaspress
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ