2018-02-24 10:40:16
Φωτογραφία για H αποκάλυψη για το λόγο της απομάκρυνσης...
Ακούσαμε τον Γιώργο Καπουτζίδη να μιλά με πίκρα, αλλά και οργή, για ανθρώπους που βοήθησε και εκείνοι τον πρόδωσαν, αναφερόμενος στην παρέα του περίφημου σήριαλ «Στο παρά πέντε». Από τα λόγια του ήταν φανερό ότι πρωτίστως αναφερόταν στη Ζέτα Μακρυπούλια, καθώς είπε ότι δεν πρόκειται να πάει ποτέ στο σώου που εκείνη παρουσιάζει (μαζί με τον Νίκο Μουτσινά) στον Αντέννα. Αρκετοί είπαν, πάντως, πως τα σκάγια για τους «ευεργετηθέντες», που τον πρόδωσαν, έπαιρναν και την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου (τη «Ζουμπουλία»).

Μετά το τέλος του «Παρά πέντε» ο Καπουτζίδης ζήτησε από την Κωνσταντινίδου να περιμένει για τη νέα σειρά, που ετοίμαζε. Εκείνη, όμως, υπέγραψε στον Alpha για να κάνει τη «Βέτα», ένα ρόλο που έμοιαζε με αυτόν της «Ζουμπουλίας» -πράγμα το οποίο έκανε έξαλλο τον Καπουτζίδη.

Στη συνέχεια η Ζέτα, που ήταν κολλητή με την Ελισάβετ, άρχισε να απομακρύνεται από τον Γιώργο. Ήταν η περίοδος που ξεκινούσε η σχέση της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και άλλαξαν και οι παρέες της. Παρ’ όλα αυτά, ο Γιώργος Καπουτζίδης τής πρότεινε να συνεργαστούν, όμως εκείνη προτίμησε τα «Βαφτίσια» με τον Νίκο Μουτσινά.


Έτσι, η σχέση τους μπήκε σε κρίση, η οποία κατέληξε σε ρήξη, όταν ο Καπουτζίδης αποφάσισε να μην παρουσιάσει για δεύτερη χρονιά το «Just the two of us», επειδή ετοίμαζε το σίριαλ «Εθνική Ελλάδος». Τότε έμαθε από ανθρώπους του καναλιού -και όχι από την ίδια τη Ζέτα- πως θα κάνει εκείνη το δεύτερο κύκλο.

Πώς αντέδρασε; Όταν η Ζέτα τού ζήτησε ρόλο στο σήριαλ «Εθνική Ελλάδος», όχι μόνο αρνήθηκε αλλά προτίμησε να τον δώσει στη Σμαράγδα Καρύδη, με την οποία η ίδια είναι «στα μαχαίρια» εδώ και πολλά χρόνια.

aixmi.gr

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ