2018-02-26 09:10:08
Φωτογραφία για Επενδυτής Βitcoin από το Hong Kong προβλέπει
Ο Dave Chapman, επενδυτής κρυπτονομισμάτων από το Χονγκ Κονγκ, ο οποίος προέβλεψε με επιτυχία τη δραματική αύξηση των τιμών Bitcoin στο τελευταίο τρίμηνο του 2017, έχει κάνει μια πρόβλεψη ότι το ράλι της αξίας του πιο γνωστού κρυπτονομίσματος στον κόσμο δεν έχει τελειώσει ακόμα Ο Dave Chapman είναι ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Octagon Strategy, ενός fund που επενδύει σε Bitcoin, δήλωσε σε συνέντευξή του στο "Squawk Box" του CNBC ότι η πρόβλεψή του για τις τιμές Bitcoin το τέταρτο τρίμηνο του 2017 όπου και έφθασε τα 10.000 δολάρια πριν από το τέλος του έτους αρχικώς είχε χλευαστεί από άλλους επενδυτές καθώς θεωρήθηκε μη ρεαλιστική.

"Αναφέρθηκα στον περασμένο Αύγουστο, όταν το bitcoin διαπραγματευόταν γύρω στα 4.000 δολάρια ", δήλωσε. "Νομίζω ότι πολλοί άνθρωποι σκέφτηκαν ότι ήμουν τρελός, πολλοί άνθρωποι με χλεύασαν, αλλά τώρα όλο αυτό είναι εντάξει."

Παρά τις αρνητικές προβλέψεις των αντιπάλων του Bitcoin, η αξία του Bitcoin έχει πληγεί - και μετά ξεπέρασε δραματικά τις προβλέψεις του Chapman
. Πολλοί παρατηρητές της αγοράς απέδωσαν αυτή τη δραματική αύξηση της αξίας Bitcoin σε αχαλίνωτη κερδοσκοπία. Ο ίδιος ο Chapman παραδέχθηκε ότι ενδιαφέρεται κάπως για τη σημερινή "θερμότητα" της αγοράς, αλλά αμφισβητεί ότι η αξία του Bitcoin οδηγείται αποκλειστικά από την κερδοσκοπία.

"Το Bitcoin επιτρέπει την άμεση μεταφορά αξίας από ένα άτομο στον κόσμο σε οποιοδήποτε άλλο άτομο στον κόσμο και το κάνει χωρίς μεσάζοντα. Αυτή είναι η αξία του, αν κοιτάξετε το bitcoin και τον αντίκτυπό του στη χρηματοδότηση, δεν είναι πραγματικά τόσο τρελό να πιστεύουμε ότι το bitcoin θα μπορούσε να είναι εξαιρετικά τεράστιο disruptor για τη χρηματοδότηση όπως το γνωρίζουμε σήμερα.

Η εκτόξευση των παραγώγων Bitcoin, σύμφωνα με τον Chapman, είναι ένα βασικό σημάδι ότι η αγορά κρυπτογράφησης ωριμάζει και πρόσθεσε ότι δεν θα «εκπλαγεί» αν το Bitcoin φτάσει πάνω από 100.000 δολάρια ανά νόμισμα μέχρι τα τέλη του 2018.

«Η τιμή για μένα είναι ίσως το πιο αδιάφορο στοιχείο για το bitcoin. Είμαι πιο ενθουσιασμένος με τις εφαρμογές και πιο ενθουσιασμένος για το τι σημαίνει αυτό για ανθρώπους που δεν έχουν πρόσβαση σε οικονομική ένταξη. Αν επικεντρωθούμε στην τιμή, χάνουμε το ίχνος της μεγάλης εικόνας της πραγματικής αξίας του κρυπτονομίσματος».

To Bitcoin μπορείτε να το αγοράσετε/πουλήσετε στο ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων της Coinbase..

Eπίσης μπορείτε να κάνετε CFD Bitcoin Trading σε κάποια αξιόπιστο Forex Broker όπως η IronFx... Διαβάστε εδώ Περισσότερα
eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ