2018-02-26 17:06:45
Φωτογραφία για Με απόφαση Τσίπρα: Εκτός κυβέρνησης η Ράνια Αντωνοπούλου μετά το σάλο για την επιδότηση ενοικίου!
Δεκτή έκανε ο πρωθυπουργός, την παραίτηση της υφυπουργού Εργασίας, Ράνιας Αντωνοπούλου, μετά την θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσε η αποκάλυψη ότι λάμβανε επιδότηση ενοικίου ύψους 1.000 ευρώ το μήνα...

«Ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, έκανε δεκτή την παραίτηση της αναπληρώτριας υπουργού Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Ρ. Αντωνοπούλου και την ευχαριστεί για την τριετή σημαντική προσφορά της», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, με απόφαση του πρωθυπουργού καταργείται η σχετική διάταξη που έδινε το δικαίωμα σε εξωκοινοβουλευτικά μέλη της κυβέρνησης να λαμβάνουν επίδομα ενοικίου.

Τα περί παραίτησης της Ράνιας Αντωνοπούλου, μοιάζουν βέβαια ευφημισμός του γραφείο του πρωθυπουργού, καθώς η μέχρι πρότινος, αναπληρώτρια υπουργός, στην πρωινή της ανακοίνωση, ανέφερε ότι είναι -όπως πάντα- στη διάθεση του πρωθυπουργού.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωσή της, η Ράνια Αντωνοπούλου, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Όπως τότε, έτσι και τώρα φυσικά παραμένω στη διάθεση του Πρωθυπουργού

Επειδή δεν ήρθα στην Ελλάδα για να γίνω πλουσιότερη και επειδή μοναδικό μου μέλημα ήταν πάντα να υπηρετήσω την προσπάθεια να ξεπεράσει η χώρα μου την οικονομική κρίση, δηλώνω ότι κίνησα ήδη τις διαδικασίες επιστροφής των χρημάτων».
eviazoom
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ιλαρά: μύθοι και αλήθειες
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ιλαρά: μύθοι και αλήθειες
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ