2018-02-26 18:40:27
Φωτογραφία για Περνά στην αντεπίθεση για τον Λιάγκα: «Είναι παρουσιαστής και τώρα είναι κριτής σε χορό ε; Είδες Γιωργάκη…»
Η κόντρα τους κρατάει χρόνια αν και πάντα καλύπτεται από χιούμορ, υπονοούμενα και ατάκες που «σκοτώνουν».

Ο λόγος για την Τέτα Καμπουρέλη και τον Γιώργο Λιάγκα που παρά το ότι συνεργάστηκαν για πολλά χρόνια σε πρωινή εκπομπή δεν έχουν τις καλύτερες σχέσεις.

Τα τηλεοπτικά πυρά ξεκίνησαν από τον παρουσιαστή με την Τέτα να περνά στην αντεπίθεση και να απαντά.

Αυτή τη φορά, η Τέτα Καμπουρέλη μίλησε στην κάμερα του «Φτιάξε Καφέ να Στα Πω» για το νέο ρόλο του Γιώργου Λιάγκα, το ρόλο του κριτή αλλά και για τη δική της είσοδο στα θεατρικά δρώμενα. «Ο Γιώργος Λιάγκας που με αγαπάει πάρα πολύ και κάνει κριτική ενώ δεν είναι το στυλ του αυτό. Μια χαρά τα πάει. Εγώ τον αγαπώ τον Λιάγκα, είναι ωραίος τύπος. Είναι παρουσιαστής και τώρα είναι κριτής σε χορό ε; Είδες Γιώργακη; Έτσι και η Τέτα παίζει στο θέατρο που δεν είναι ηθοποιός. Όλοι κάνουμε το ίδιο. Έτσι κάνει και ο ίδιος», δήλωσε αρχικά.

Όσο για το αν έχει στεναχωρηθεί με τα σχόλια του παρουσιαστή ή αν τον «συγχωρεί» λόγω ιδιοσυγκρασίας, η Τέτα απαντά: «Είναι καυστικός αλλά δεν πειράζει Γιώργος είναι… Ο Γιώργος είναι αυτός που είναι και καλά κάνει γιατί έτσι ασχολούνται όλοι μαζί του. Το έχει πετύχει πολύ καλά αυτό που κάνει. Τον κάλεσα στην Άννα Φρανκ, δεν έχει έρθει ακόμα. Πρέπει να έρθει να με δει για να σταματήσει να μιλάει».

Δείτε το βίντεο

http://www.tvnea.com
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ