2018-02-26 22:46:53
Φωτογραφία για Ορμητικός Χείμαρρος κατέστρεψε αγροτικό δρόμο στο ΔΡΥΜΟ Βόνιτσας (ΦΩΤΟ)
            

             Ο χείμαρρος στο Δρυμό Βόνιτσας, που κατεβαίνει απο τα Ακαρνανικά με τα ορμητικα νερά που συσσωρεύτηκαν από τον μεγάλο όγκο της βροχής, έγινε ποτάμι και προκάλεσε την κατάρρευση ενός αγροτικού δρόμου, ο οποίος έχει καταστεί επικίνδυνος για διερχόμενους οδηγούς και πεζούς. Σύμφωνα με πληροφορίες φούσκωσε ο χείμαρρος και άρχισε σταδιακά να αποκολλάται από το σημείο μέρος του χώματος, με αποτέλεσμα λίγη ώρα αργότερα να καταρρεύσει ο δρόμος. 

         Ενδεικτικό του τι συνέβη, είναι ότι ολόκληρη η περιοχή έχει καλυφθεί από φερτά υλικά που έχουν κατέβει από το βουνό, με αποτέλεσμα να έχουν προσχώσει την κοίτη και επομένως υπάρχει κίνδυνος σε περίπτωση έντονων καιρικών φαινομένων, το επόμενο χρονικό διάστημα να πλημμυρίσουν όλα τα γειτονικά αγροτόσπιτα και κτήματα. 

         Οι κάτοικοι του Δρυμού βρίσκονται σε απόγνωση αφού κατέρρευσε ο δρόμος και αναγκάζονται να περνούν δίπλα από το ποτάμι, με κίνδυνο την ζωή τους και ζητάνε την γρήγορη αποκατάσταση του δρόμου και να γίνει παρέμβαση να καθαριστεί ο χείμαρρος απο τα φερτά υλικά, γιατί αν γίνουν κι άλλες κατεβασιές μεγάλης ποσότητας νερού κινδυνεύουν με οικονομική καταστροφή........
ximeronews
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ