2018-02-27 11:51:12
Φωτογραφία για 5 βασικοί λόγοι που δεν παίρνεις προαγωγή
Μάθε πώς μπορείς να επιτύχεις τον στόχο σου... Πόσες φορές κατά την διάρκεια της καριέρας σου έχεις φτάσει ένα βήμα πριν πάρεις την πολυπόθητη προαγωγή;

 Συχνά έχουμε την εντύπωση πως διαθέτουμε όλα τα προσόντα και την εμπειρία για να εξελιχθούμε στον τομέα μας και να δώσουμε κάτι παραπάνω στην δουλειά μας, αλλά την τελευταία στιγμή αυτή η ευκαιρία δίνεται σε κάποιον άλλον. Τι είναι αυτό που θα μπορούσες να κάνεις καλύτερα για να πετύχεις τον στόχο σου;

Αρχικά, μια στιγμή σαν και αυτή μόνο ένα πράγμα μπορείς να κάνεις και δεν είναι άλλο από το να το ξεπεράσεις. Ακόμα και αν φαίνεται δύσκολο, μπορείς πάντα να προχωρήσεις στο επόμενο στάδιο και να σκεφτείς με καθαρό μυαλό τι είναι αυτό που σε κρατάει πίσω.

Αρνείσαι να βοηθήσεις την ομάδα σου

Ο εγωισμός δεν χωράει στον εργασιακό χώρο και αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάς. Υποστηρίζοντας τους συναδέλφους σου όποτε χρειαστούν την βοήθειά σου, θα σε βοηθήσει τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και το να προχωρήσεις ένα βήμα παραπάνω την καριέρα σου.


Συμπεριφέρεσαι σαν φίλος

Ακόμα και αν είσαι η καλύτερη σε αυτό που κάνεις, η ανωριμότητα μπορεί να σε εμποδίσει από το να γίνεις μία καλή ηγέτης. Πρωτίστως, οι ηγέτες πρέπει να ενθαρρύνουν τον ανοιχτό και ειλικρινή διάλογο, ταυτόχρονα όμως θα πρέπει να συμπεριφέρονται κατάλληλα, αποφεύγοντας να φτάνουν σε πολύ προσωπικό επίπεδο.

Κάνεις κάθε μέρα το ίδιο πράγμα

Με το να επαναλαμβάνεις καθημερινά τις ίδιες δραστηριότητες θα έχεις και τα ίδια αποτελέσματα. Πέρα από τα βασικά σου καθήκοντα, αναλαμβάνοντας νέα projects ή δοκιμάζοντας νέους τρόπους θα σε βοηθήσει να έρθεις πιο κοντά στην προαγωγή που τόσο επιθυμείς.

Δυσκολεύεσαι να συγκεντρωθείς

Οι σωστοί ηγέτες πρέπει να διατηρούν την συγκέντρωσή τους, ανεξαρτήτως δυσκολίας, σε αυτά που πρέπει να κάνουν αλλά και στη σχέση τους με την ομάδα. Διαφορετικά σκέψου, μπορείς να κρατήσεις την ομάδα σου στο σωστό δρόμο όταν δεν μπορείς να το εφαρμόσεις πρώτα εσύ στον εαυτό σου;

Δεν πιστεύεις στην εταιρεία σου

Αν πιστεύεις ότι η εταιρεία στην οποία εργάζεσαι δεν έχει μέλλον, τότε είναι καιρός να προσπαθήσεις να γίνεις περισσότερη δημιουργική. Τίποτα δεν δείχνει μεγαλύτερη πρωτοβουλία από το να προτείνεις στο αφεντικό σου ιδέες και ότι έχεις την θέληση να τις κάνεις πραγματικότητα. Με αυτόν τον τρόπο, το αφεντικό σου θα ξέρει ότι έχεις αυτό που χρειάζεται για να αναλάβεις ένα ρόλο με μεγαλύτερη ευθύνη.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ