2018-02-27 18:19:30
Φωτογραφία για Τρισάγιο για τη δολοφονία των ηρώων της ΔΙ.ΑΣ
Επτά χρόνια συμπληρώνονται από τη δολοφονία των δύο Ειδικών Φρουρών Γεώργιου Σκυλογιάννη και Ιωάννη Ευαγγελινέλη. Την Πέμπτη θα τελεστεί  μνημόσυνο στη μνήμη τους στο σημείο που έπεσαν νεκροί από πυρά κακοποιών στου Ρέντη.

Η ανακοίνωση του Σωματείου Ειδικών Φρουρών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής:

Σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας, την επιμνημόσυνη δέηση που θα τελεστεί με αφορμή την συμπλήρωση επτά ετών από την θλιβερή ημέρα της δολοφονίας των συναδέλφων μας Ειδικών Φρουρών, Γεώργιου Σκυλογιάννη και Ιωάννη Ευαγγελινέλη. Θυμίζουμε ότι  έπεσαν εν ώρα καθήκοντος, προσφέροντας την ζωή τους ως  υστάτη θυσία, για την προστασία του κοινωνικού συνόλου. Μια θυσία η όποια έχει γίνει ένα φωτεινό παράδειγμα ευσυνειδησίας, επαγγελματισμού και αυταπάρνησης.

 

     Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Ειδικών Φρουρών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής, αποφάσισε, όπως κάθε χρόνο, να τελέσει το τρισάγιο στο Ρέντη, στη διασταύρωση των οδών Περικλέους και Παντελή Νικολαΐδη, στο μνημείο των πεσόντων, σε συνεργασία από τον Όμιλο Φίλων Αστυνομίας Δυτικής Αττικής, την Πέμπτη 01/03/2018 και ώρα 18:30, την ιδία ώρα που επτά χρόνια πριν, άφησαν την πνοή τους εκεί οι δυο συνάδελφοι
. Στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί εκτός από την Ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας, εκπρόσωποι του Ελληνικού Κοινοβουλίου, εκπρόσωποι Συνδικαλιστικών Φορέων και εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ  ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 

-O-                                             -O-  

 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ                            ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

ΝΤΟΥΜΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ           ΜΑΥΡΟΕΙΔΑΚΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ
_
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ