2018-02-28 14:36:32
Φωτογραφία για Νέος Εκπρόσωπος Τύπου του ΓΕΣ ο Σχης (ΤΘ) Μιχάλης Ψαρομιχαλάκης
Του Ηλία Προύφα

Νέος Εκπρόσωπος Τύπου του ΓΕΣ θα αναλάβει ο Συνταγματάρχης Μιχάλης Ψαρομιχαλάκης. Αυτό τουλάχιστον ειπώθηκε όπως μαθαίνουμε στη χθεσινή σύσκεψη των εκπροσώπων τύπου των μειζόνων σχηματισμών που πραγματοποιήθηκε στο Γενικό Επιτελείο Στρατού.

Μπορεί ακόμη αυτό να μην ανακοινώθηκε επίσημα, όμως σύμφωνα με τις πληροφορίες του kranosgr στη σύσκεψη που έγινε παρουσία του Αρχηγού ΓΕΣ, Αντιστράτηγου Αλκιβιάδη Στεφανή, αναφέρθηκε το όνομα του τεθωρακισμένου Συνταγματάρχη Ψαρομιχαλάκη ως το πρόσωπο που θα αναλάβει σε σύντομο χρονικό διάστημα τα ηνία του γραφείου τύπου του ΓΕΣ. Μάλιστα όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που διένειμε το ίδιο το Γενικό Επιτελείο ο Συνταγματάρχης Μιχάλης  Ψαρομιχαλάκης, συμμετείχε στην κλειστή σύσκεψη των εκπροσώπων τύπου.

Η τοποθέτηση του Μιχάλη Ψαρομιχαλάκη ως εκπροσώπου τύπου του  ΓΕΣ ήταν κοινό μυστικό στους δημοσιογραφικούς κύκλους του στρατιωτικού ρεπορτάζ αφού ο ίδιος εδώ και αρκετό διάστημα βρίσκεται στο γραφείο τύπου ως ''εκπαιδευόμενος'' όπου ενημερώνεται για τον τρόπο λειτουργίας του.

Όσον αφορά τώρα τα θέματα της σύσκεψης, σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΓΕΣ, την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη των Εκπροσώπων Τύπου του ΓΕΣ και των Μειζόνων Επιχειρησιακών Διοικήσεων και Σχηματισμών όπου συζητήθηκαν θέματα αναφορικά με την ενημέρωση κοινού και τύπου, επί των δραστηριοτήτων του Στρατού Ξηράς.
kranos
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ