2018-03-01 08:26:23
Φωτογραφία για Novartis: Νέα μήνυση κατά προστατευόμενου μάρτυρα!
Μήνυση κατά του προστατευόμενου μάρτυρα στην υπόθεση της Novartis που φέρει την κωδική ονομασία «Μάξιμος Σαράφης» κατέθεσε η τακτική καθηγήτρια Ψυχιατρικής στο Πανεπιστήμιο

Αθηνών Μένη Μαλλιώρη.

Αφορμή ήταν οι ψευδείς, κατά τη μηνύτρια, ισχυρισμοί του μηνυόμενου για εμπλοκή της σε πρακτικές τής φαρμακοβιομηχανίας Novartis.

Ένα ακόμη επεισόδιο στην υπόθεση Novartis

Η μήνυση αφορά τα αδικήματα της ψευδούς καταμήνυσης, της ψευδορκίας και της συκοφαντικής δυσφήμισης, ενώ ως ηθικοί αυτουργοί καταμηνύονται άγνωστα προς το παρόν πρόσωπα.

Η καθηγήτρια της Ψυχιατρικής υποστηρίζει, στη μήνυσή της, ότι η αναφορά τού ονόματός της χωρίς άλλα στοιχεία στην κατάθεση του μάρτυρα «Μάξιμου Σαράφη» είναι συκοφαντική και ψευδέστατη. Κι αυτό καθώς, όπως τονίζει, «ουδέποτε έλαβα από οποιοδήποτε οιαδήποτε ποσά και ουδόλως γνωρίζω τον κ. Φρουζή».

Η κ. Μαλιώρη επισημαίνει πως ποτέ δεν υπέδειξε εισαγωγή προϊόντων της εταιρείας, ούτε ποτέ ενδιαφέρθηκε για την ένταξη αυτής ή οποιαδήποτε άλλης εταιρίας σε «θετική λίστα». Επίσης ότι ποτέ δεν έδωσε κατευθυντήριες γραμμές ή άσκησε επιρροή για συνταγογραφήσεις σε ασφαλιστικά ταμεία. Η μηνύτρια αναφέρει, ακόμη, ότι δεν ήταν «κρατικός αξιωματούχος του ΚΕΕΛΠΝΟ αλλά απλό μέλος του». Και υπογραμμίζει: «Ουδέποτε μετείχα σε συνέδρια ή σε μελέτες από εταιρείες».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
_
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ