2018-03-01 22:11:27
Φωτογραφία για Έπιασαν 38χρονο που είχε ληστέψει Λαμιώτη επιχειρηματία
Ο 38χρονος είχε συλληφθεί και πριν ένα χρόνο για συμμετοχή σε εγκληματική ομάδα που λήστευε ηλικιωμένους στη Φθιώτιδα..., κυκλοφορούσε όμως ελεύθερος Ο λόγος για έναν 38χρονο Αλβανό, που διέμενε στη Λαμία. Ο 38χρονος μαζί με δυο ακόμη συνεργούς του, τον Νοέμβριο του 2015, είχαν στήσει καρτέρι σε έναν 48χρονο επιχειρηματία στη Λυγαριά Λαμίας, τον οποίο λήστεψαν όταν πάρκαρε το αυτοκίνητό του μέσα στο σπίτι του.

Οι ληστές με κουκούλες και λοστούς στα χέρια του επιτέθηκαν και του πήραν 1.000€, το κινητό τηλέφωνο και έφυγαν το αυτοκίνητο του επιχειρηματία, το οποίο εγκατέλειψαν αργότερα μέσα σε ένα ελαιοπερίβολο στο δρόμο προς το Αμούρι.

Αστυνομικοί από το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, στο πλαίσιο μεθοδικής και πολύμηνης έρευνας, κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τον 38χρονο Αλβανό ως έναν από τους τρεις δράστες της ληστείας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 38χρονος Αλβανός είχε συλληφθεί ξανά τον Μάιο του 2017, ως μέλος πενταμελούς σπείρας αλλοδαπών, που διέπραττε ληστείες σε βάρος ηλικιωμένων, σε διάφορες περιοχές της Φθιώτιδας. Μάλιστα το σπίτι του στα Ρεβένια Λαμίας, το είχαν ως ορμητήριο, ενώ στη σπείρα συμμετειχε και ένας Αλβανός δραπέτης των φυλακών.

Είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικους όρους.

Χθες (28-02-2018), μετά την απολογία του 38χρονου ενώπιον της κας Ανακρίτριας Λαμίας, εκδόθηκε σε βάρος του Ένταλμα προσωρινής κράτησης, βάσει του οποίου θα οδηγηθεί σε Κατάστημα Κράτησης της Χώρας.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ