2018-03-23 07:41:08
Φωτογραφία για Κύπρος: Ξεφούσκωσαν λάστιχα λεωφορείων για να μην πάρουν μαθητές
Απίστευτα πράγματα συνέβησαν στη Λάρνακα σύμφωνα με καταγγελία του προέδρου της εταιρείας λεωφορείων Λάρνακας «Ζήνων» Λτδ. Άγνωστοι ξεφούσκωσαν τα ελαστικά λεωφορείων της εταιρείας, προκειμένου να μην πραγματοποιηθούν δρομολόγια που θα μετέφεραν μαθητές σε σχολεία.

Συνολικά 180 μαθητές κοινοτήτων της Επαρχίας Λάρνακας, δεν μπόρεσαν να πάνε την Πέμπτη στο Γυμνάσιο Λευκάρων και σε περιφερειακά Δημοτικά σχολεία, εξαιτίας απεργιακών μέτρων που εφαρμόζει μερίδα μετόχων της εταιρείας «Ζήνων».

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της εταιρείας, Λουκά Λουκά, οι 140 ήταν μαθητές του Γυμνασίου Λευκάων και οι υπόλοιποι 40 μαθητές που φοιτούν σε Δημοτικά σχολεία της δυτικής Επαρχίας Λάρνακας.

Επίσης, δεκάδοι άλλοι επιβάτες δεν μπόρεσαν να μεταβούν στους προορισμούς τους εξαιτίας της μη πραγματοποίησης των δρομολογίων.

Λόγω των απεργειακών μέτρων μερίδας μετόχων, η εταιρεία είχε βγάλει ανακοίνωση για το ποια δρομολόγια δεν θα πραγματοποιούνταν. Ωστόσο, ο πρόεδρος της εταιρείας, μιλώντας στο philenews, ανέφερε πως η εταιρεία προσπάθησε να αναπληρώσει με άλλα λεωφορεία τα δρομολόγια, αλλά, όπως κατήγγειλε, άγνωστοι ξεφούσκωσαν τα ελαστικά τους στο αμαξοστάσιο των οχημάτων της εταιρείας στην Κοφίνου, με αποτέλεσμα αυτά να μην μπορούν να κινηθούν.


Ο κ. Λουκά είπε ότι έγινε καταγγελία στην Αστυνομία, προσθέτωντας ότι έχει ζητηθεί η παρέμβαση του Υπουργείου Μεταφορών.

Διαβεβαίωσε ότι το μεσημέρι θα σταλούν λεωφορεία στα συγκεκριμένα δρομολόγια, τονίζωντας ότι ζητήθηκε προστασία από την Αστυνομία στο αμαξοστάσιο Κοφίνου.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ