2018-04-05 06:51:25
Φωτογραφία για Εξώδικο από τον ΥΠΕΞ της Αλβανίας είχε ο δικαστικός επιμελητής για το ΜΑΚΕΛΕΙΟ
Λίγα λεπτά μετά τις πέντε και μισή το απόγευμα τής Μεγάλης Τετάρτης χτύπησε το κουδούνι της εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ ο δικαστικός επιμελητής, θέλοντας να επιδόσει ένα εξώδικο από τον

Υπουργό Εξωτερικών της Αλβανίας, αναφορικά με προσβλητικό -όπως υποστηρίζει- δημοσίευμα προς το πρόσωπό του.

Ο δημοσιογράφος μισάνοιξε την είσοδο των γραφείων, στον δεύτερο όροφο κτιρίου, στην Καλλιθέα. Σύμφωνα με την καταγγελία του δικαστικού επιμελητή, μόλις αντιλήφθηκε το λόγο της παρουσίας του τον εξύβρισε και ξαφνικά πυροβόλησε κάτω και δεξιά σε μικρή απόσταση από τα πόδια του.

Η βολίδα χτύπησε στο μάρμαρο και το κάγκελο του διαδρόμου, εποστρακίστηκε και κατέληξε στο χαλάκι της εισόδου, όπου και την εντόπισαν μαζί με έναν κάλυκα των εννέα χιλιοστών.

Ο δικαστικός επιμελητής τρομαγμένος έτρεξε να εξαφανιστεί και κάλεσε το "100", ενώ έσπευσε να φύγει από τον χώρο και ο Στέφανος Χίος.

Εκείνην την ώρα στα γραφεία ήταν περίπου δέκα εργαζόμενοι του εντύπου, που έδωσαν κατάθεση στους αστυνομικούς, ενώ ο δικαστικός επιμελητής μεταφέρθηκε με περιπολικό της Άμεσης Δράσης στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, όπου και έδωσε την κατάθεσή του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Στέφανος Χίος έχει νόμιμη άδεια οπλοκατοχής - οπλοφορίας, κάτι που σύμφωνα με ανώτατους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ θα επαναξιολογηθεί.
_
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ