2018-04-07 13:19:54
Φωτογραφία για Πάντρεψε τους κολλητούς της: Η Αντέλ με την πιο συγκλονιστική κάπα, που έχουμε δει ποτέ
Η Αντέλ είναι μία καλλιτέχνις που θέλει να απασχολεί τα media μόνο με τη δουλειά της και όχι με την προσωπική της ζωή Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που δεν είναι τόσο ενεργή στα social media.

Ωστόσο, πρόσφατα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία, όπου αποκαλύπτει πως χειροτονήθηκε, προκειμένου να παντρέψει δύο αγαπημένους της φίλους. Συγκεκριμένα, πάντρεψε τον Alan Carr και τον σύντροφό του Paul Drayton, σε μια μυστική τελετή τον περασμένο Ιανουάριο. Η τελετή έγινε στον πίσω κήπο του σπιτιού της ταλαντούχας τραγουδίστριας στο Λος Άντζελες και οι καλεσμένοι δεν ξεπερνούσαν τα 4 άτομα.

Στη φωτογραφία που μοιράστηκε με τους εκατομμύρια διαδικτυακούς της φίλους, η Αντέλ δείχνει εκθαμβωτική μέσα στην ολόλευκη, κεντημένη με σταυροειδή μοτίβα, μακριά κάπα της.

Το look της είναι άκρως εντυπωσιακό για τη συγκεκριμένη περίσταση και η αγαπημένη τραγουδίστρια είναι ιδιαίτερα λαμπερή. Στη φωτογραφία στέκεται μπροστά σε έναν τοίχο φτιαγμένο από εκατοντάδες λευκά και ροζ παλ τριαντάφυλλα.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ