2012-05-31 21:55:08
Φωτογραφία για Ποιος διάσημος δήλωσε: Βρίσκω πολύ ροκ σκυλί την Πάολα
Είναι ένας από τους μεγαλύτερους ερμηνευτές και μουσικοσυνθέτες της Ελλάδας. Στο ενεργητικό του έχει αμέτρητες επιτυχίες και αυτό που τον χαρακτηρίζει είναι η τόλμη και το θάρρος. Λέει την αλήθεια χωρίς να τον τυραννάει το μετά.

Τον διακατέχουν η ειλικρίνεια και ο αυθορμητισμός, δυο καλά όπλα που πάντα κουβαλάει μαζί του και αποτελούν για αυτόν αναπόσπαστα κομμάτια του εαυτού του. Πέρα από το ταλέντο του ο κόσμος του αναγνωρίζει το ήθος και την αξιοπρέπεια που έχει ως άνθρωπος, στοιχεία που τον κάνουν ακόμα πιο αγαπητό.

Ο λόγος του πάντα διαφέρει από τους υπόλοιπους. Σε όσες εκπομπές τον έχουμε δει καλεσμένο έχει πάντα να πει κάτι ενδιαφέρον. Ξεσπά, οργίζεται, θυμώνει, κλαίει, γελάει, ευγνωμονεί, νιώθει…  Βγάζει τα συναισθήματά του μπροστά στην κάμερα και τον κόσμο, δεν κρύβεται. Λέει την γνώμη του και την υποστηρίζει.

Ο Σταμάτης Κραουνάκης βρίσκει την Πάολα πολύ ροκ σκυλί. Δεν το λέει με την κακή έννοια αλλά με την καλή:

«Κάποιοι με βρίζουν γιατί μου αρέσει μια τύπισσα που την λένε Πάολα, αλλά εγώ την βρίσκω πολύ ροκ σκυλί, να στο πω έτσι. Ας είμαστε ψύχραιμοι. Δεν είναι όλες Βέρα Ζαβιτσιάνου και Μαρία Κάλλας. Μην σου πω ότι και αυτές που καμώνονται ότι είναι… είναι χάλια».

Πηγή: intelligent life
Tsouvali
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ