2018-04-30 13:43:35
Φωτογραφία για Ούτε ευχέλαιο δεν το σώζει τον Παναθηναϊκό
Γράφει ο Tommy T. Το ντέρμπι της 29ης αγωνιστικής για την Supeleague, ήταν αναμφισβήτητα το ΠΑΟ - ΠΑΟΚ όπου οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν με το πλασματικό 3-0 στη Λεωφόρο. Τι να πρωτοαναφέρουμε για την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη, που βρίσκεται μονίμως κάτω από ένα σύννεφο ατυχίας.

Ξεκινάει το παιχνίδι και με το καλημέρα τραυματίζεται ο Λουντ, χάνει δύο κλασσικές ευκαιρίες και στο καπάκι δέχεται γκολ από ασίστ του διαιτητή Τζήλου στον Πρίγιοβιτς.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι πράσινοι μπαίνουν δυνατά για να ισοφαρίσουν αλλά η γκαντεμιά τους είχε πιάσει κόκκινο. Μέσα σε 2 λεπτά τραυματίζεται ο Κουρμπέλης και δέχεται δεύτερο γκολ πάλι από το Σέρβο killer, σε μία φάση που ο διαιτητής με την επόπτη κάνουν τα στραβά μάτια, σε ξεκάθαρο φάουλ που γίνετε στον Ινσούα από τον Πέλκα. Η επίτευξη του τρίτου γκολ από το Σακχόφ ήρθε στο τελευταίο πεντάλεπτο, αφού όλα είχαν κριθεί στην αναμέτρηση.


Είναι άδικο για αυτή τη μεγάλη ομάδα να περνάει από σαράντα κύματα και να μην ξέρει που θα ξημερώσει την επόμενη σεζόν. Προσφυγές παικτών, μη καταβολής των δεδουλευμένων στο υπάρχον ρόστερ και στους υπαλλήλους του και έναν Ουζουνίδη βράχο και μπροστάρη.

Συγχαρητήρια στους οπαδούς του τριφυλλιού που χειροκρότησαν στο τέλος την προσπάθεια παικτών και προπονητή και αποθέωσαν την πρωταθλήτρια ομάδα της Κ-15, κατά την διάρκεια της 15λεπτης παύσης του ημιχρόνου.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού αξίζει καλή μεταχείριση κ.Αλαφούζε και είναι κρίμα να χαθούν τα νέα ταλέντα των ακαδημιών, που σάρωσαν τα πρωταθλήματα, σχεδόν σε όλες τις κατηγορίες. Φτάνει ο εμπαιγμός με τα συναισθήματα του φίλαθλου κοινού - δώστε μία αξιοπρεπή λύση άμεσα.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ