2018-05-02 18:21:31
Φωτογραφία για «To €1.000.000 που ζητά ο ΑΠΟΕΛ ζαλίζει τον Ρόμο»
O Ραφαέλ Ρόμο, ο οποίος αγωνίζεται στη βελγική Μπίρσοτ (η οποία στη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην Α΄Κατηγορία), επιθυμεί να παραμείνει κάτοικος Βελγίου. Το ίδιο επιθυμούν και στην ομάδα του Βίλραϊκ της Αμβέρσας. Ωστόσο, τα πράγματα μόνο εύκολα δεν είναι και για τις δύο πλευρές.

Όπως αναφέρεται σε απόσπασμα ρεπορτάζ της βελγικής ιστοσελίδας «Voetbalnieuws.be» η Μπίρσοτ δεν μπορεί να προσφέρει 1.000.000 ευρώ στον ΑΠΟΕΛ για να κάνει δικό της τον Βενεζουελάνο τερματοφύλακα, παρά την επιθυμία που υπάρχει και από τον ίδιο.

Στο σύντομο ρεπορτάζ, φιλοξενούνται και δηλώσεις του Ρόμο, ο οποίος μιλώντας στην εφημερίδα της Αμβέρσας (Gazet van Antwerpen) είπε: «Το ποσό αυτό έχει κολλήσει στο κεφάλι μου και δεν μπορώ να ελέγξω κάτι σχετικά με αυτό. Αν πρέπει να επιλέξω, προτιμώ να μείνω εδώ. Η οικογένειά μου και εγώ έχουμε καλό λόγο να μείνουμε και περνάμε καλά τον χρόνο μας. Ο προπονητής και οι συμπαίκτες μου εκτιμούν την απόδοσή μου και η ζωή στην Αμβέρσα είναι ευχάριστη, αλλά προς το παρόν μένει να δούμε πού βρίσκεται το μέλλον μου στο ποδόσφαιρο».
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ