2018-05-02 23:14:56
Φωτογραφία για Σχετικά με τη σύλληψη Τούρκου στις Καστανιές Έβρου [Εικόνες]
Πρόκειται για άτομο το οποίο εκτελούσε εργασίες με μπουλντόζα στα σύνορα.

Έναν Τούρκο υπήκοο συνέλαβαν νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης  Έλληνες στρατιωτικοί στο φυλάκιο 1 στις Καστανιές Έβρου.

Το άρθρο συνεχίζεται μετά τη διαφήμιση:

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει radioevros, αμεση ήταν η αντίδραση του στρατού και της Ελληνικής Αστυνομίας οι οποίοι ερευνούν τη υπόθεση και δεν αποκλείεται να ακολουθήσει και σύλληψη.

Πληροφορίες από το Υπουργείο Άμυνας αναφέρουν ότι  ο χειριστής του μηχανήματος JCB ισχυρίζεται ότι είναι αγρότης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην αρχή υπήρξαν αναφορές που ήθελαν τον Τούρκο συλληφθέντα να είναι στρατιωτικός, ωστόσο η εκδοχή αυτή δεν επιβεβαιώθηκε.

Στη δημοσιότητα δόθηκε το όνομα και η φωτογραφία του Τούρκου συλληφθέντα. 

Ο ίδιος πάντως δηλώνει πολίτης από την τουρκική περιοχή που βρίσκεται απέναντι από τις Καστανιές, εκτελούσε εργασίες και μπερδεύτηκε με αποτέλεσμα να περάσει τα σύνορα και να βρεθεί σε ελληνικό έδαφος.


Ο Τούρκος συλληφθέντας  οδηγούσε ένα γεωργικό μηχάνημα και κατευθυνόταν προς το φυλάκιο των Καστανιών. Δεν ανταποκρίθηκε στο σήμα να σταματήσει και ουσιαστικά «πέταξε» το γεωργικό μηχάνημα προς τα δεξιά του φυλακίου, σα να το «άφησε» προς τους ανθρώπους που ήταν εκεί! Έλληνες στρατιωτικοί και αστυνομικοί, προχώρησαν στη σύλληψή του.

Σύμφωνα με το Evros-news, στο φυλάκιο των Καστανεών όπου κρατείται ο Τούρκος, έφτασε ο Αστυνομικός Διευθυντής Ορεστιάδας, Πασχάλης Συριτούδης, προκειμένου να εξετάσει ο ίδιος τη συγκεκριμένη περίπτωση.
eglimatikotita
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ