2018-05-10 10:20:37
Φωτογραφία για Αποκαλυπτικό: Τελευταίες πληροφορίες για το νέο πρόγραμμα του STAR...
Η πορεία που σημείωσε το STAR στους πίνακες τηλεθέασης, ήταν κάτι παραπάνω από καλή και για αυτόν τον λόγο πολλές εκπομπές πήραν ήδη το πράσινο φως και για την ερχόμενη σεζόν.

Ο βασικός κορμός του προγράμματος του καναλιού της Κηφισιάς θα παραμείνει ίδιος, καθώς, Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερός Κατσούλης θα συνεχίσουν στην πρωινή ζώνη με την εκπομπή «Στη Φωλια Των ΚούΚου», ωστόσο θα γίνουν κάποιες μικρές αλλαγές στο πάνελ. Η Ζήνα Κουτσελίνη θα συνεχίσει με τις «Αλήθειες με τη Ζήνα» και δεν θα ενδώσει στις σειρήνες του ΑΝΤ1. Μάλιστα, λέγεται πως θα υπάρξει και αύξηση των αποδοχών της.

Παράλληλα και ο «Τροχός της Τύχης» με τον Πέτρο Πολυχρονίδη πήρε το πράσινο φως, ενώ είναι βέβαιο πως το πράσινο φως πήρε και το «Shopping Star» με τη Βίκυ Καγιά.

Στην Prime Time ζώνη του καναλιού θα συνεχίζει το MasterChef,  ενώ θα προστεθεί και η Junior Version. Η ήδη υπάρχουσα ομάδα παραγωγής του ριάλιτι μαγειρικής με προσθήκες κάποιων εξειδικευμένων επαγγελματιών στο reality θα "τρέξουν" το "Master chef junior", το οποίο θα προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα στο Prime time.

Τέλος, προγραμματίζεται να προβάλλεται το "Next top model" 2-3 φορές την εβδομάδα στο prime time. 

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ