2018-05-30 16:28:59
Φωτογραφία για Δεν θα πιστέψεις ποιες αλλαγές έκανε ο πρίγκιπας Harry για το χατίρι της Meghan
Μεγάλες αλλαγές για τον πρίγκιπα Harry Μπορεί για χατίρι της σχέσης με τον πρίγκιπα Harry, η Meghan Markle να απαρνήθηκε την Αμερική και τα κοινωνικά δίκτυα, όμως δεν είναι μόνο η 36χρονη Δούκισσα του Sussex που έκανε αλλαγές στη ζωή της.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Daily Mail, η Meghan βοήθησε να καλυτερεύσει η σχέση του αγαπημένου της Harry με τον πατέρα του πρίγκιπα Κάρολο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Meghan ανέλαβε δουλειά και γεφύρωσε αμέσως τις διαφορές του Harry με τον πατέρα του. Ο Κάρολος φαίνεται να γοήτευσε την Meghan και σύμφωνα με οικογενειακή πηγή του Παλατιού, η Markle είπε στον Harry πως ο πατέρας του την υποδέχτηκε θερμά, ήταν εγκάρδιος, ευγενής η αγαπημένη του Harry, του εξήγησε πως θα το εκτιμούσε ιδιαίτερα αν ο δεσμός πατέρα – γιου, ήταν και πάλι ισχυρός.

Αλλά και ο Κάρολος, εντυπωσιάστηκε από την Meghan και έδειξε περισσότερη στήριξη σε αυτή, σε σχέση με παλαιότερες αγαπημένες του μικρότερου γιου του ενώ εξομολογήθηκε σε φίλους πως η Markle είναι πανέξυπνη, και κάνει το Harry ευτυχισμένο.

Κι όχι μόνο, ο Κάρολος, αλλά και ο William φαίνεται να έχει λατρέψει αμέσως τη γυναίκα του αδερφού του ενώ και η Καμίλα έχει έρθει κοντά με την Markle.

Πάντως, πέραν από την καλυτέρευση των σχέσεων με τον Κάρολο, ο Harry έχει κόψει και το τσιγάρο για χάρη της Meghan ενώ έχει αλλάξει και την διατροφή του υιοθετώντας υγιεινές συνήθειες.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ