2018-06-01 13:39:22
Φωτογραφία για Ηράκλειο: Είναι αυτή εικόνα υπηρεσίας παροχής υγειονομικών υπηρεσιών;
Εγκληματικά παρατείνεται το ζήτημα της έλλειψης καθαριότητας στις εγκαταστάσεις του... ΙΚΑ Ηρακλείου στον Εσταυρωμένο, καθώς το ζήτημα που είχε προκύψει με τις συμβάσεις των εργαζομένων στον νευραλγικό αυτό τομέα φαίνεται πως δεν έχει επιλυθεί.

Έτσι, η εικόνα που παρουσιάζουν οι διάδρομοι της υπηρεσίας, σε έναν χώρο όπου καθημερινά συνωθούνται ασθενείς όλων των ηλικιών, που πάσχουν από διάφορες ασθένειες, είναι τουλάχιστον απογοητευτική αν όχι επικίνδυνη για τη δημόσια υγεία.

Όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες που δημοσιεύει σήμερα το cretapost, τα καλαθάκια των σκουπιδιών στους διαδρόμους παραμένουν γεμάτα, ενώ στα πατώματα συσσωρεύονται σκουπίδια άγνωστης προέλευσης.

Τη διαμορφωθείσα κατάσταση στιλιτεύουν τόσο οι ίδιοι οι εργαζόμενοι, όσο και οι ασφαλισμένοι που αντικρίζουν καθημερινά την εικόνα αυτή στις συναλλαγές τους με τις υπηρεσίες του ΙΚΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η προβληματική κατάσταση που έχει προκύψει οφείλεται στη μη ανανέωση των συμβάσεων εργασίας με την υπηρεσία καθαριότητας που είχε αναλάβει το νευραλγικής σημασίας έργο.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ