2018-06-02 23:30:18
Φωτογραφία για To σχόλιο της katy Perry για τα «προσόντα» του Orlando Bloom που θα συζητηθεί
Δεν είχαμε μεγάλες αμφιβολίες για το πόσο δεμένη είναι η Katy Perry με τον Orlando Bloom στην δεύτερη εποχή της σχέσης τους, αμέσως μετά την επανασύνδεση.

Όμως, το πρόσφατο σχόλιο της τραγουδίστριας στο προφίλ του αγαπημένου της στο Instagram – το οποίο έγινε και κατά λάθος- είναι αφορμή για να μας φτιάξει την ημέρα.

Ο Bloom πόσταρε ένα βίντεο για να προμοτάρει τη νέα του ταινία Killer Joe και η Perry έσπευσε δημόσια να σχολιάσει:

«I need a season pass for that ass», δηλαδή χρειάζομαι εισιτήριο διαρκείας για τα οπίσθια αυτά.

Λίγο αργότερα, η τραγουδίστρια επανήλθε με νέο σχόλιο, γράφοντας πως το παραπάνω σχόλιο ήθελε να το στείλει ιδιωτικά αλλά δεν θα το διαγράψει μιας και έχει γίνει ήδη screenshot.

Και η αλήθεια είναι πως τα πειστήρια για τα kinky σχόλια της Perry υπάρχουν!

Εν το μεταξύ, Perry και Bloom αποφάσισαν να βλέπονται όσο το δυνατόν περισσότερο, ειδικά μετά τον πρόσφατο μεγάλο χωρισμό τους. Άτομο του περιβάλλοντος της τραγουδίστριας αποκάλυψε πως το ζευγάρι προσπαθεί να βρίσκει χρόνο για να βλέπεται, παρά το φορτωμένο του πρόγραμμα.


Διάβασε ακόμα: Επιβεβαίωση alert: Η Bella Hadid και ο Weeknd είναι και πάλι μαζί και ιδού οι αποδείξεις

Το ίδιο άτομο αποκάλυψε πως ο χωρισμός βελτίωσε τη σχέση και πλέον ο ηθοποιός και η τραγουδίστρια είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ και ήδη κάνουν σχέδια για το μέλλον.

Βέβαια, δεν πρέπει να βιαζόμαστε, γιατί γάμος ενόψει δεν διαφαίνεται. H 33χρονη Perry δεν βιάζεται να γίνει το επόμενο βήμα ακόμα και ο 41χρονος Bloom έχει πια ωριμάσει και δεν θέλει να βγαίνει  όσο παλιά ενώ στο τραπέζι δεν έχει πέσει ακόμα το θέμα απόκτησης ενός παιδιού.

Δες και μόνη σου το kinky σχόλιο της Perry, παρακάτω!
grxpress
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ