2018-06-03 09:00:26
Φωτογραφία για Χάνετε τη στύση όταν βάζετε προφυλακτικό; Δύο ειδικοί προτείνουν λύσεις
Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που προκαλούν στυτικές δυσλειτουργίες και πολλοί άντρες συχνά αναφέρουν πως χάνουν την στύση τους όταν πρέπει να φορέσουν προφυλακτικό.

Αυτό ερμηνεύεται γιατί πολλοί άντρες δηλώνουν πως δεν τους αρέσει η αίσθηση που βιώνουν όταν φορούν προφυλακτικό, άλλοι δηλώνουν πως η όλη διαδικασία τους αγχώνει ή τους κόβει τη διάθεση κ.λπ.

Φυσικά δεν χρειάζεται να επαναλάβουμε πόσο απαραίτητη είναι η χρήση προφυλακτικού για να προστατευτείτε και εσείς από ΣΜΝ ή ακόμα και μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη, οπότε απλά θα πρέπει να βρείτε μια λύση στο να αντιμετωπίσετε αυτό το πρόβλημα.

Σε άρθρο του iatropedia.gr, διαβάσαμε τι αναφέρουν ως λύσεις σε αυτό το πρόβλημα δύο εξειδικευμένοι γιατροί. Οι δύο γιατροί προτείνουν πράγματα που μπορεί να κάνει ένας άντρας αλλά και η σύντροφός του:

Δρ Jan Schifren, γυναικολόγος και ειδική στην αναπαραγωγική ενδοκρινολογία, καθηγήτρια στην Σχολή Ιατρικής του Χάρβαρντ


Να έχετε το προφυλακτικό σε κοντινή απόσταση και ήδη ανοιγμένο.

Αφήστε την σύντροφό σας να σας βοηθήσει να βάλετε το προφυλακτικό, αν και εκείνη νιώθει άνετα με αυτό.

Εστιάστε την σκέψη σας σε μια ερωτική φαντασίωση, καθώς βάζετε το προφυλακτικό. Αυτό θα σας πάρει το νου από το πώς θα κρατήσετε την στύση σας.

Ερεθίστε το πέος σας με το χέρι σας, καθώς ετοιμάζετε το προφυλακτικό για να το βάλετε.

Δρ Madeleine Castellanos, ψυχίατρος νευρολόγος με ειδίκευση στην σεξουαλική θεραπεία, καθηγήτρια Ψυχιατρικής στο Albert Einstein College of Medicine

Η γυναίκα μπορεί να συνεχίσει το τρίψιμο του πέους για να διεγείρει τον άντρα. Μπορεί, επίσης να προβεί και σε άλλες ερεθιστικές μεθόδους, ενώ εκείνος βάζει το προφυλακτικό. Δεν χρειάζεται να σταματήσουν και οι δύο και να επικεντρωθεί η ένταση εκείνη την ώρα στο προφυλακτικό.

Επίσης, μπορεί η γυναίκα να βάλει εκείνη το προφυλακτικό στον άντρα. Μπορεί να το κάνει με τα χέρια ή το στόμα της. Αυτό θα διατηρήσει τη διέγερση και τον σεξουαλικό ρυθμό αμείωτο.

Προσθέσετε και κάποιο λιπαντικό (φαρμακολογικά εγκεκριμένο) στο εξωτερικό του προφυλακτικού. Κάντε το αφότου είναι ήδη πλήρως εφαρμοσμένο στο πέος. 

Αυτό μπορεί επίσης να βοηθήσει τον άντρα στο να αυξηθεί η αίσθησή του στο πέος την ώρα της διείσδυσης. 

Έτσι θα διατηρήσει την στύση του.

Ο άντρας μπορεί επίσης να δοκιμάσει ένα λεπτότερο προφυλακτικό από λάτεξ, ή ένα προφυλακτικό από πολυισοπρένιο (polyisoprene) ή από πολυουρεθάνη (polyisoprene), το οποίο μπορεί να δώσει ακόμη περισσότερη αίσθηση στο σεξ.

 

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

https://trelogaidouri.blogspot.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ