2018-06-04 21:51:15
Φωτογραφία για Πρέπει να χρησιμοποιείς δύο διαφορετικά καθαριστικά προσώπου;
Ο καθαρισμός του προσώπου σου αποτελεί αναμφίβολα σημαντικό μέρος της ρουτίνας ομορφιάς σου (κι αν όχι, αναθεώρησε γρήγορα). Φυσικά, ελπίζουμε πως γνωρίζεις τον βασικό κανόνα για να επιλέξεις το κατάλληλο καθαριστικό προσώπου, ο οποίος λέει πως διαλέγεις με βάση τον τύπο της επιδερμίδας σου.

Ωστόσο, αυτό που ίσως δεν γνωρίζεις είναι πως θα έχεις ακόμα περισσότερα οφέλη αν χρησιμοποιείς κι ένα δεύτερο, διαφορετικό καθαριστικό προσώπου το βράδυ. Και όταν λέμε διαφορετικό, εννοούμε πολύ διαφορετικό από αυτό που χρησιμοποιείς το πρωί.

Η Σοφία Μάργαρη, beauty expert, εναλλάσσει δύο διαφορετικές φόρμουλες διότι οι ανάγκες της είναι διαφορετικές το πρωί και το βράδυ. Η ίδια εξηγεί πως «επειδή μετά το πρωινό πλύσιμο του προσώπου σου ακολουθεί -συνήθως- το μακιγιάζ, καλό θα ήταν να αναζητήσεις ένα καθαριστικό που δεν κάνει πολύ ξηρή την επιδερμίδα σου. Ειδάλλως, το μακιγιάζ σου θα θυμίζει κέικ και θα ξεφλουδίσει».


Tip: Το καθαριστικό προσώπου σου για το πρωί δεν θα πρέπει να απολεπίζει, αλλά να εστιάζει στο να μαλακώσει, να καθαρίσει και να ενυδατώσει την επιδερμίδα σου.

Και το βράδυ τι γίνεται; Τότε, η Σοφία επιλέγει ένα καθαριστικό προσώπου με βάση το λάδι, το οποίο -παράλογο αλλά αληθινό- βοηθά στο να αφαιρεθεί η λιπαρότητα, η βρωμιά και τα υπολείμματα μακιγιάζ από το πρόσωπο σου. «Στο τέλος της ημέρας χρειάζεται να αφαιρέσεις όλη τη βρωμιά από το πρόσωπο σου -η οποία να σού τονίσουμε πως υπάρχει ακόμα κι αν δεν είχες βαφτεί-, και παράλληλα να προετοιμάσεις την επιδερμίδα σου για να αναζωογονηθεί μόνη της ενώ εσύ κοιμάσαι», λέει η expert. Ένα καθαριστικό προσώπου με  βάση το λάδι είναι ιδανικό γι’αυτή τη διεργασία.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ