2018-06-05 08:45:30
Φωτογραφία για Θεσσαλονίκη: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας των αστυνομικών για την επίθεση στην κλούβα των ΜΑΤ
Σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας σήμερα στις 10.30 το πρωί στα Δικαστήρια καλεί η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, με αφορμή τη δολοφονική επίθεση με μολότοφ το βράδυ

του Σαββάτου.

Μετά τη δολοφονική επίθεση στο λεωφορείο της ΔΑΕΘ, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης συνεδρίασε χθες εκτάκτως για να καθορίσει τις περαιτέρω ενέργειες και τις μορφές της αντίδρασής του. Στην ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Ομόφωνα αποφασίστηκε η πραγματοποίηση παράστασης διαμαρτυρίας, αύριο, Τρίτη 5 Ιουνίου και ώρα 10:30 έξωθεν του Δικαστικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης.

Κατόπιν, το Διοικητικό Συμβούλιο θα μεταβεί στην Εισαγγελία Θεσσαλονίκης όπου θα καταθέσει φάκελο με όλα τα περιστατικά επιθέσεων κατά Αστυνομικών, στα οποία δεν έχουν ταυτοποιηθεί οι δράστες και ενδεχομένως δεν έχουν εξεταστεί σε βάθος, ζητώντας την παρέμβαση του Εισαγγελέα για την προστασία των συναδέλφων μας.

Τέλος, θα επιδοθεί σε όλα τα πολιτικά κόμματα και τους φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης, υπόμνημα διαμαρτυρίας με τις θέσεις και τα αιτήματα της Ένωσης».

πηγή: seleo
_
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ