2018-06-09 11:34:18
Φωτογραφία για Μην κάνεις αυτό το λάθος όταν αφαιρείς μόνη σου το ημιμόνιμο βερνίκι νυχιών
Ο λόγος που όλες αγαπάμε το ημιμόνιμο μανικιούρ είναι επειδή κάνει τα νύχια να λάμπουν, ενώ γλιτώνουμε επιπλέον έξοδα αφού μπορεί να παραμείνει στα νύχια για πάνω από δύο εβδομάδες χωρίς να πάθει τίποτα. Βέβαια, αυτό έχει ένα τίμημα: Η αφαίρεσή του μπορεί να είναι τεράστια ταλαιπωρία.

Μπορείτε είτε να κάνετε άλλη μία επίσκεψη στο σαλόνι ομορφιάς και να πληρώσετε για να το αφαιρέσετε, είτε να επιχειρήσετε να το κάνετε μόνη στο σπίτι σας. Το τελευταίο μπορεί να είναι η πιο βολική και οικονομική επιλογή, κι αν το έχετε δοκιμάσει στο παρελθόν τότε θα γνωρίζετε από πρώτο χέρι πόσο δύσκολο είναι να αντισταθείτε στο ξεφλούδισμα του βερνικιού μόλις αρχίσει να ξεκολλάει από τα νύχια σας.

Το ξεφλούδισμα φαίνεται να είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να αφαιρέσετε το ημιμόνιμο μανικιούρ, αλλά είναι εξαιρετικά επιζήμιο για τα νύχια σας. Το να αφήνουμε το βερνίκι για πάρα πολύ καιρό στα νύχια είναι αυτό που καθιστά δύσκολη την αφαίρεσή του και αποδυναμώνει τα νύχια μας. Εκτός από το να μην αλλάζετε συχνά το βερνίκι σας, τα πολύ ισχυρά top coats που κυκλοφορούν στην αγορά μπορούν επίσης να κάνουν τη διαδικασία πιο δύσκολη.


Για να κάνετε τη διαδικασία πιο εύκολη για τον εαυτό σας και να προλάβετε τη φθορά στα νύχια σας, μην παραλείψετε να βουτήξετε τα νύχια σε ασετόν. Τρίψτε απαλά το top coat και θα δείτε ότι το ασετόν θα σας βοηθήσει να αφαιρέσετε το ημιμόνιμο βερνίκι με μεγαλύτερη ευκολία. Εάν υπάρχουν μερικά υπολείμματα που απλά δεν υποχωρούν, χρησιμοποιήστε ένα ξύλινο στικ για να τα αφαιρέσετε.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ