2012-06-03 19:27:05
Φωτογραφία για Κ.ΧΑΙΝΣ: 15 χρόνια χωρίς πρωτάθλημα ήταν πολλά
Ο Ολυμπιακός κατάφερε να επιστρέψει στην κορυφή του ελληνικού μπάσκετ με τον Κάιλ Χάινς να είναι ιδιαίτερα χαρούμενος για αυτό Ο Αμερικανός σέντερ της ομάδας του Πειραιά μίλησε στο Onsports ιδιαίτερα χαρούμενος για το γεγονός πως η ομάδα του κατέκτησε το πρωτάθλημα, ενώ αναφέρθηκε και στους οπαδούς των «ερυθρολεύκων» που ήταν ο έκτος παίκτης της ομάδας. Αρχικά ο Κάιλ Χάινς τόνισε: «Νιώθω υπέροχα που νικήσαμε τον Παναθηναϊκό και καταφέραμε να σπάσουμε την κυριαρχία του στο ελληνικό μπάσκετ.

Είμαι περήφανος για τους συμπαίκτες μου, γιατί δουλέψαμε σκληρά καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν και οι κόποι μας ανταμείφθηκαν. Το αποψινό παιχνίδι ήταν δύσκολο, όμως δεν κυριευτήκαμε από άγχος και καταφέραμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας που περίμενε πως και πως αυτές τις στιγμές. Το μέλλον αυτής της ομάδας δείχνει λαμπρό. Υπάρχουν εξαιρετικά ταλαντούχοι παίκτες, που διαθέτουν τις προδιαγραφές να εξελιχθούν και να παίξουν σε ακόμα υψηλότερο επίπεδο. Είμαστε πρωταθλητές και χαίρομαι αφάνταστα γι’ αυτό. 15 χρόνια χωρίς πρωτάθλημα ήταν πάρα πολλά για μια τόσο μεγάλη ομάδα όπως ο Ολυμπιακός».


Στη συνέχεια ο Χάινς αναφέρθηκε και στους οπαδούς του Ολυμπιακού που με την παρουσία τους στο κλειστό του ΣΕΦ ώθησαν την ομάδα τους στην τελική επικράτηση απέναντι στον Παναθηναϊκό: «Χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσαμε να τα είχαμε καταφέρει τόσο καλά. Είναι πολύ σημαντικό να γεμίζει το γήπεδο και να υπάρχει τέτοια ατμόσφαιρα. Για μας τους αθλητές είναι ότι καλύτερο. Τους ευχαριστώ πολύ για την συμπαράστασή τους. Ήταν ο έκτος μας παίκτης».
onsports.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ