2012-06-03 20:29:05
Φωτογραφία για Προτεραιότητα ο Ίβκοβιτς για Ολυμπιακό
Ο Ολυμπιακός έφτασε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος ύστερα από 15 χρόνια και, όπως συνηθίζεται να λέγεται σε αυτές τις περιπτώσεις, ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει.

Οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, ξόδεψαν πολλά εκατομμύρια ευρώ μέχρι να βρουν το συνδυασμό της επιτυχίας, που είχε ως πρωτεργάτη τον Ντούσαν Ίβκοβιτς. Η παραμονή του στον Πειραιά, λοιπόν, δεν θα μπορούσε παρά να μην αποτελεί προτεραιότητα για τους ισχυρούς άνδρες της ομάδας.

Το διετές συμβόλαιο συνεργασίας που υπέγραψε ο 69χρονος τεχνικός με τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2010 ολοκληρώθηκε και ο βασικός στόχος του Παναγιώτη και του Γιώργου Αγγελόπουλου είναι να το ανανεώσουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Εξάλλου, δεν θα ήθελαν σε καμία περίπτωση να αποχωρήσει από τον Πειραιά ο άνθρωπος που οδήγησε την ομάδα στην κατάκτησης της Ευρωλίγκας, αλλά και του ελληνικού πρωταθλήματος, για πρώτη φορά ύστερα από 15 χρόνια. Παράλληλα, ο Σέρβος τεχνικός κατάφερε να αναδείξει και να αξιοποιήσει στο μάξιμουμ τους νεαρούς Έλληνες παίκτες που διαθέτει στο ρόστερ του ο Ολυμπιακός, κάτι που επίσης γέμισε με ικανοποίηση τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ.


Η πρόθεση της διοίκησης της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ, να συνεχιστεί η άκρως επιτυχημένη συνεργασία τους, είναι ήδη γνωστή στον Ντούσαν Ίβκοβιτς, ο οποίος όμως δεν έχει αποκαλύψει τις προθέσεις του, αν κι έχει αφήσει να εννοηθεί πως θα ήθελε να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα. Το ζητούμενο πάντως, τόσο για τον Ίβκοβιτς όσα και τα υπόλοιπα μέλη του Ολυμπιακού, είναι τη δεδομένη χρονική στιγμή να ηρεμήσουν από τον επίπονο και γεμάτο ένταση τελευταία μήνα και, αφού ξεκουραστούν από μια δύσκολη χρονιά, θα καθίσουν στο ίδιο τραπέζι με τους αδερφούς Αγγελόπουλους και τον αντιπρόεδρο της ΚΑΕ, Γιώργο Σκινδήλια, προκειμένου να συζητήσουν το ενεχόμενο της ανανέωσης της συνεργασίας τους.
onsports.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ