2012-06-03 22:30:22
Φωτογραφία για Ανακοίνωσε Ντιρκ Κάιτ η Φενέρμπαχτσε!
Η Τουρκία θα είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Ντιρκ Κάιτ, με τη Φενέρμπαχτσε να ανακοινώνει την απόκτησή του για τα επόμενα τρία χρόνια.

"Ο Ντιρκ Κάιτ υπέγραψε τριετές συμβόλαιο", αναφέρει η "Φενέρ" μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της, με την διοίκηση της Λίβερπουλ να αποχαιρετάει τον Ολλανδό άσο αναφέροντας στο σάιτ των "κόκκινων":

"Θα θέλαμε όλοι να ευχηθούμε στον Ντιρκ τα καλύτερα για το μέλλον αλλά και να τον ευχαριστήσουμε για την προσφορά του στην ομάδα".

Ο 31χρονος μεσοεπιθετικός έφτασε το καλοκαίρι του 2006 στο "Άνφιλντ", ως μεταγραφή από τη Φέγενορντ, και στα έξι χρόνια παραμονής του στην ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ σκόραρε 71 φορές σε 250 ματς που φόρεσε την κόκκινη φανέλα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κάιτ αγωνιζόταν στη Φέγενορντ ως καθαρόαιμος επιθετικός, για να μετατοπιστεί όμως στη δεξιά πτέρυγα της επίθεσης επί των ημερών του Μπενίτεθ, ενώ το τελευταίο εξάμηνο δεν υπολογιζόταν από τον Κένι Νταλγκλίς (ολοκλήρωσε μάλιστα τη σεζόν με συγκομιδή μόλις 2 τερμάτων στην Πρέμιερ Λιγκ).


Αμβούργο και Φέγενορντ ήταν επίσης υποψήφιοι μνηστήρες στην κούρσα της απόκτησής του, με τη Φενέρμπαχτσε να έχει όμως ως ισχυρού ατού τη συμμετοχή της στο νέο Τσάμπιονς Λιγκ μέσω προκριματικών, έχοντας κατακτήσει φέτος τη 2η θέση στο πρωτάθλημα της χώρας της.

Σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα, ο τουρκικός σύλλογος έδωσε στη Λίβερπουλ το ποσό του 1.000.000 λιρών για να εγκρίνει την αποδέσμευση του παίκτη, ο οποίος είχε συμβόλαιο για έναν χρόνο ακόμα με τους "κόκκινους".

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Εκτός Euro ο Κέιχιλ!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Εκτός Euro ο Κέιχιλ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ