2012-06-03 22:41:26
Φωτογραφία για Εντόπισαν στο Παρίσι τον δολοφόνο-πορνοστάρ
Σε ξενοδοχείο σε ανατολικό προάστιο του Παρισιού εντοπίστηκε ο Καναδός πορνοστάρ, Λούκα Ρόκο Μανιοτά, που τεμάχισε τον 32χρονο Κινέζο σπουδαστή Τζουν Λιν, βιντεοσκοπώντας τις εγκληματικές πράξεις του. Στο δωμάτιο του 29χρονου, βρέθηκαν  μόνον προσωπικά αντικείμενά του κι ανάμεσά τους πορνογραφικά περιοδικά και σακούλες για εμετό της αεροπορικής εταιρείας, με την οποία ταξίδεψε στο Παρίσι.

Επιπλέον, μέσω του αναμεταδότη τηλεφωνικών κλήσεων κοντά στο Μπανιολέ, οι αστυνομικοί επιβεβαίωσαν ότι ο Μανιοτά κινείται στην περιοχή της Ιλ-ντε-Φρανς.

Ο 29χρονος είχε χρησιμοποιήσει τα ονόματα Έρικ Κλίντον Νιούμαν και Βλαντίμιρ Ρομάνοφ. Επίσης, μάρτυρες τον είδαν «τη νύχτα της Τετάρτης σε μπαρ της περιοχής και μιλούσε αγγλικά», σύμφωνα με το newsbomb.gr

Προς το παρόν, πάντως, ο Μανιοτά παραμένει άφαντος.

Η αστυνομική έρευνα για το θέμα ξεκίνησε στις 29 Μαΐου στον Καναδά. Τότε, ένας θυρωρός ανακάλυψε στο Μόντρεαλ έναν ανθρώπινο θώρακα σε αποσύνθεση, στο εσωτερικό μιας βαλίτσας αφημένης στην άκρη ενός σκουπιδότοπου.

Σχεδόν αμέσως μετά, η αστυνομία στην Οτάβα κλήθηκε στα τοπικά γραφεία των Συντηρητικών και βρέθηκε μπροστά σε… ένα ανθρώπινο πόδι.

Στο ίδιο το ταχυδρομικό κατάστημα, εντοπίστηκε μέσα σε δέμα ένα ανθρώπινο χέρι, με παραλήπτη το κόμμα των Φιλελευθέρων.

Μάλιστα, ο δράστης φέρεται να έφαγε και μέρη του σώματος του θύματός του.

Τέλος, ο Μανιοτά φέρεται να ανέβασε στο διαδίκτυο τις σκηνές των εγκληματικών του πράξεων και στη συνέχεια να ταχυδρόμησε το βίντεο.
planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ