2012-06-03 22:45:03
Φωτογραφία για Καρδίτσα: Ρεκόρ Γκίνες, ψήθηκε σήμερα στη λίμνη Πλαστήρα το μεγαλύτερο κοντοσούβλι στον κόσμο 171.60 μ. [video]
Τα κατάφεραν σήμερα στα Καλύβια Πεζούλας της λίμνης Πλαστήρα στην Καρδίτσα.

Έψησαν το μεγαλύτερο κοντοσούβλι στον κόσμο, συνολικού μήκους 170,60 μέτρα!Αυτά ήταν τα μέτρα της σούβλας με το κρέας σουβλισμένο, ενώ όλη η σούβλα σε κομμάτια, ήταν 171,70 μέτρα. Την προετοιμασία και την πρώτη δοκιμή για τη λειτουργία του συστήματος ψησίματος, είχε καταγράψει σε αποκλειστικό βίντεο την περασμένη βδομάδα το trikalaola.gr και σήμερα εκατοντάδες επισκέπτες που είδαν το βίντεο, ήρθαν στην περιοχή μόνο και μόνο για να δουν να ψήνεται το μεγαλύτερο κοντοσούβλι.

Οι σκέψεις όπως της ομάδας που επιχείρησε το σημερινό εγχείρημα, δεν σταματούν εδώ, καθώς έχουν στη σκέψη τους να καταρρίψουν μεθαύριο το δικό τους σημερινό ρεκόρ, φτάνοντας και τα 800 μέτρα κοντοσούβλι!

Για την προετοιμασία χρειάστηκαν 2 μήνες, ένας τόνος κάρβουνα και 700 κιλά κρέας, σουβλισμένο σε 131 σούβλες σπαστές. Το εγχείρημα της κατάρριψης του ρεκόρ Γκίνες, συνδυάστηκε με το σημερινό και αυριανό πανηγύρι του χωριού και στο προαύλιο της εκκλησίας της Αγίας Τριάδος, στήθηκε τρικούβερτο γλέντι.

Πλάνα από το γλέντι του πανηγυριού θα δείτε σε άλλη ανάρτηση.

Δείτε το σχετικό βίντεο με πλάνα από το τεράστιο κοντοσούβλι και τι δήλωσαν οι συμμετέχοντες στην κάμερα του trikalaola.gr

Σημ. Σε λίγη ώρα θα ανέβουν και οι φωτογραφίες.

trikalaola.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ