2012-06-03 22:51:32
Φωτογραφία για Zευγάρια που αγαπάμε να βλέπουμε
Δε χορταίνουμε να τους κοιτάμε Είναι νέοι, ωραίοι, διάσημοι και... φουλ ερωτευμένοι! Κάποιο από αυτούς είναι παντρεμένοι, κάποιοι έχουν και παιδιά ή τα περιμένουν σύντομα, και κάποιοι είναι απλά μαζί και περνάνε καλά! Συγκεντρώσαμε τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, για να παίρνουν παραδείγματα οι δεσμευμένοι και να ζηλεύουν οι λεύτεροι!

Σάκης Ρουβάς-Κάτια Ζυγούλη: Ο κούκλος ερωτεύτηκε την κούκλα, και έκαναν κουκλάκια! Ο Έλληνας star και το πανέμορφο μοντέλο, γνωρίστηκαν στα γυρίσματα διαφημιστικού σποτ, και ερωτεύτηκαν εξαιτίας ενός... χαστουκιού! Την εικόνα της απόλυτης ευτυχίας και ομορφιάς συμπληρώνουν τα δύο υπέροχα παιδιά τους, ενώ ακόμη και σήμερα το διάσημο ζευγάρι αρνείται πεισματικά να παντρευτεί! Το πιο παράδοξο όλων, είναι ότι ο Σάκης, αντί να χάσει μερίδα των θαυμαστριών με το προφίλ του οικογενειάρχη πλέον, τις αύξησε και μάλιστα σε σημείο παροξυσμού. Κακά τα ψέματα... Ο ωραίος και σέξι μπαμπάς είναι το μεγαλύτερο αφροδισιακό για τις γυναίκες. Και ο Σάκης το ξέρει καλά αυτό...


Δέσποινα Βανδή-Ντέμης Νικολαίδης: Μπορεί η Ελλάδα να έχει σαφώς λιγότερα χρήματα από την Μ.Βρετανία, αλλά ποιος νοιάζεται όταν διαθέτουμε τους δικούς μας David και Victoria Beckham; Ο λόγος φυσικά για τη διάσημη ελληνίδα τραγουδίστρια Δέσποινα Βανδή και την πάλαι ποτέ δόξα των ελληνικών γηπέδων, Ντέμη Νικολαίδη. Ο έρωτάς τους θυελλώδης, ο γάμος τους πολυτελής και πλήθος φωτογράφων να ξεροσταλιάζει για μία πόζα τους. Πλέον, γονείς δύο παιδιών, της Μελίνας και του Γιώργου, είναι πιο ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι από ποτέ ενώ ομολογούμε ότι η δικιά μας Victoria είναι πολύ πιο όμορφη και φρέσκια από την original!

Ελένη Μενεγάκη-Ματέο Παντζόπουλος: Το διαζύγιο της εθνικής μας παρουσιάστριας με τον τότε σύζυγό της Γιάννη Λάτσιο, έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία. Όλη η Ελλάδα βίωσε το συγκεκριμένο χωρισμό και έγινε μάρτυρας των εξομολογήσεων και των ψυχολογικών μεταπτώσεων της Ελένης. Σήμερα, σχεδόν 4 χρόνια μετά, η αγαπημένη μας ξανθιά ξαναβρήκε τον έρωτα στο πλευρό του επιχειρηματία Ματέο Παντζόπουλου και δηλώνει πιο ευτυχισμένη από ποτέ. Και δεν έχουμε κανένα λόγο να μην την πιστέψουμε καθώς οι κοινές φωτογραφίες του ζευγαριού δείχνουν έναν μεγάλο έρωτα!

Ζέτα Μακρυπούλια-Μιχάλης Χατζηγιάννης: Το ντροπαλό αλλά όμορφο κορίτσι που κάποτε θα παντρευόταν τον Αντώνη Ρέμο, μεγάλωσε, έγινε ένα από τα πιο καυτά ονόματα της εγχώριας showbiz και μία από τις πιο σέξι παρουσίες, χώρισε και τα έφτιαξε με το συνάδελφο του Αντώνη και λατρεμένο τραγουδιστή της νεολαίας, Μιχάλη Χατζηγιάννη. Οι δυο τους προσπαθούν να κρατούν χαμηλούς τόνους, αλλά οι paparazzi φωτογραφίες τους μαρτυρούν μία μεγάλη αγάπη η οποία δεν αποκλείεται να οδηγηθεί και στα σκαλιά της εκκλησίας.

Έλλη Κοκκίνου-Γιώργος Μπόγρης: Η ζωντανή απόδειξη ότι ο έρως δεν κοιτά ούτε χρόνια ούτε... ύψος. Η αγαπημένη ελληνίδα τραγουδίστρια μετά το χωρισμό της από τον Παναγιώτη Βασιλειάδη, βρήκε την ευτυχία στο πρόσωπο του 25χρονου παίκτη του μπάσκετ, Γιώργο Μπόγρη. Οι κοινές τους εμφανίσεις όλο και πυκνώνουν τον τελευταίο καιρό, ενώ φαίνεται να διασκεδάζουν με τα σχόλια για την τεράστια διαφορά ύψους που τους χωρίζει. Εξάλλου είπαμε, η γυναίκα είναι το ασθενές φύλο και ο άντρας ο προστάτης!

Δέσποινα Καμπούρη-Βαγγέλης Ταρασιάδης: Ένα από τα πιο όμορφα και ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Νέοι, φρέσκοι και αρκούντως σέξι έγιναν πρόσφατα γονείς και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε. Τα σκαμπανεβάσματα στη σχέση τους ανήκουν στο παρελθόν, δηλώνουν πιο ερωτευμένοι από ποτέ κι εμείς πολύ χαιρόμαστε γιατί απλά αγαπάμε να τους κοιτάμε!

Μαίρη Συνατσάκη-Μύρωνας Στρατής: Η όμορφη μελαχρινή παρουσιάστρια γνωρίστηκε με τον ανερχόμενο ερμηνευτή και αμέσως γεννήθηκε ο έρωτας! Αιτία της γνωριμίας τους το Mad, ενώ η σχέση τους μετρά ήδη δύο χρόνια και συνεχίζουν ακάθεκτοι. Εκτός φυσικά ότι είναι από τα πιο ερωτευμένα και γλυκά ζευγάρια δεν μπορούμε να μην τους αναγνωρίσουμε και την εξαιρετική αίσθηση του στιλ που έχουν και οι δυο τους. Εύγε...

Σταματίνα Τσιμτσιλή-Θέμης Σοφός: Η όμορφη παρουσιάστρια και ο δικηγόρος, γνωρίστηκαν, ερωτεύτηκαν και πριν περίπου ένα χρόνο ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου. Πρόσφατα έγιναν νονοί ενώ δεν κρύβουν την επιθυμία τους να αποκτήσουν και δικά τους παιδιά. Πάντως η Σταματίνα δε θα πρέπει να ανησυχεί μήπως χαλάσει τη σιλουέτα της. Η θητεία της στο «Dancing On Ice» είχε εξαιρετικά αποτελέσματα!

Μαριέττα Χρουσαλά-Λεό Πατίτσας: Όμορφοι, αριστοκρατικοί και σύντομα γονείς. Η παρουσιάστρια και πρώην Σταρ Ελλάς Μαριέττα, βρήκε τον πρίγκιπά της στο πρόσωπο του εφοπλιστή Λέοντα Πατίτσα και από τότε ζει το δικό της παραμύθι. Ο γάμος τους χαρακτηρίστηκε από πολυτέλεια και πλήθος καλεσμένων ενώ λίγες μέρες πριν ανακοίνωσαν ότι περιμένουν και το πρώτο τους παιδί. Με το καλό...

Δούκισσα Νομικού-Χρήστος Χολίδης: Το μοντέλο και ο τραγουδιστής. Μία από τις πιο όμορφες ελληνίδες και ο γόης της πίστας, γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν πριν ένα περίπου χρόνο στο πλατό της εκπομπής «Just The Two of Us». Ο Χρήστος μαγεύτηκε από την ομορφιά της Δούκισσας και από τότε οι δυο τους είναι αχώριστοι. Σχέδια γάμου δεν κάνουν ακόμα καθώς είναι και οι δυο τους πολύ νέοι. Πάντως αν αποφασίσουν να κάνουν παιδιά, σίγουρα θα βγουν ψηλά και όμορφα!
queen.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ