2012-06-03 22:51:50
Φωτογραφία για ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Κ20
Οι Νέοι του Ολυμπιακού κατέλαβαν τη δεύτερη θέση στο τουρνουά της Σεβαστούπολης μετά την ήττα στον τελικό με 2-1 από τη Σαχτάρ.

Η διοργάνωση «Next Gen Series» πλησιάζει, ο Ολυμπιακός θα συμμετάσχει σε αυτή και το τουρνουά της Σεβαστούπολης, στο οποίο η ομάδα Νέων έλαβε μέρος αυτό το Σαββατοκύριακο αποτέλεσε μία υπερπολύτιμη εμπειρία ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων. Στον τελικό η ομάδα Κ20 γνώρισε την ήττα από την αντίστοιχη της Σαχτάρ (2-1). Η δυνατότητα, ωστόσο, που είχαν οι νεαροί παίκτες του Ολυμπιακού να παίξουν απέναντι σε δυνατούς συλλόγους (Ντιναμό Μόσχας, Σαχτάρ και η διοργανώτρια Σεβαστούπολη) ήταν εντέλει το μεγαλύτερο κέρδος.

Και ο τελικός της Κυριακής ήταν ιδιαίτερα δυνατός ως αγώνας, όπως και το παιχνίδι του Σαββάτου απέναντι στη Σεβαστούπολη. Οι «ερυθρόλευκοι» έπαιξαν καλά. Συνηθίζουν άλλωστε να κάνουν εμφανίσεις οι οποίες κυμαίνονται σε υψηλό επίπεδο και το ίδιο έκαναν και την Κυριακή στην Ουκρανία.


Για την ομάδα μας σκόραρε ο Βέργος στο 55’, όμως η απάντηση των αντιπάλων ήρθε άμεσα (60’ και 67’) και κάπως έτσι διαμορφώθηκε το αποτέλεσμα, το οποίο και διατηρήθηκε μέχρι το τέλος.

Στην αναμέτρηση αγωνίστηκαν οι Μπάμποβιτς (46’ Βλάχος), Ξανθόπουλος (30’ Γκούτσιος), Βαλεριάνος, Μπαντούνας (65’ Πασχάλης), Λεάντρο, Σταμογιάννος (60’ Γκίνο), Μπάρκερ, Σούκιας (88’ Σωτηράκος), Βέργος, Βάντερσον (75’ Βουτσιώτης), Πασαλίδης (46’ Ιωαννίδης).

Μετά το τέλος του αγώνα έγιναν οι βραβεύσεις όλων των ομάδων που συμμετείχαν στο τουρνουά. Η σύσφιγξη των σχέσεων του Ολυμπιακού με την ομάδα της Σεβαστούπολης (μία περιοχή με έντονο ελληνικό «χρώμα») ήταν επίσης κάτι πολύ σημαντικό, όπως τόνισαν και οι διοργανωτές.

Η αποστολή του Ολυμπιακού θα επιστρέψει τη Δευτέρα (4 Ιουνίου) στην Αθήνα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ