2018-07-03 23:42:12
Φωτογραφία για Φωτογραφίες και ονόματα από τα 40 μέλη της συμμορίας Βουλγάρων και Ρουμάνων πορτοφολάδων που δρούσε στην Αθήνα
Η συμμορία των πορτοφολάδων απαρτιζόταν κυρίως από άτομα βουλγαρικής και ρουμανικής καταγωγής - Δρούσαν στο κέντρο και ιδιαίτερα σε τουριστικούς χώρους - Εκτός από πορτοφόλια αφαιρούσαν και άλλα αντικείμενα αξίας, όπως χρυσαφικά και ρολόγια

Το άρθρο συνεχίζεται μετά τη διαφήμιση:

Τις φωτογραφίες και τα στοιχεία των 40 μελών της πολυεθνούς σπείρας πορτοφολάδων που δρούσαν στην περιοχή της Αθήνας και ιδιαίτερα στο κέντρο, όπου υπάρχει μεγάλη συγκέντρωση τουριστών, έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία, μετά την ταυτοποίησή τους από τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Πρόκειται για 14 άντρες και 26 γυναίκες, οι οποίοι είχαν αναπτύξει ευρεία και συστηματική δράση γύρω από τουριστικές περιοχές, ακόμη και μέσα στον Ηλεκτρικό, όπου οι συνθήκες, λόγω του συνωστισμού, προσφέρονται για κλοπές.

Η σπείρα απαρτιζόταν κυρίως από άτομα βουλγαρικής και ρουμανικής καταγωγής, ενώ είχαν ενταχθεί και άτομα από την Αίγυπτο, το Πακιστάν και την Τυνησία. 

Πιο συγκεκριμένα, τη συμμορία συνέθεταν 21 άτομα από τη Βουλγαρία, 14 από τη Ρουμανία, δύο από την Αίγυπτο, ένα από το Πακιστάν και ένα από την Τυνησία.

Εκτός από πορτοφόλια, οι δράστες αφαιρούσαν από τα θύματά τους και άλλα αντικείμενα αξίας, όπως χρυσαφικά, ρολόγια και άλλα.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες και τα ονόματα των δραστών ΕΔΩ 
eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ